2777
2789

واقعا برام سواله همین بازیگر های ترک چطور انقد بدناشون سفید و خوبه ن سیاهی زیر بغل دارن ن سیاهی زانو چطور میشه واقعا

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کردن ک سیاه باشن .تو کدوم آفتاب کار کردن ک سیاه باشن 

پولدارن شغلشونم ک بازیگریه، بشور بساب هم ک اصلا ندارن 

روتین پوستی گرون و دل خوش ....

چرا سیاه باشن 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

اون روتین پوستی ها و مراقبتایی ک اونا برای زیربغلشون دارن ما برای صورتمونم نداریم😂

خیلی وقتا هم ژنتیک خوب

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من اصلا از ژیلت استفاده نمیکردم فقط نوره بعدها هم لیزر رفتم 

و یه کرم استفاده میکردم الان یادم نیست تمام بدنم سفید یکدسته

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

چیزی وجود داره ب اسم آرایش بدن نمیدونم چی بود زد آرنج و زیربغل سیاه عروس رو سفید کرد انگار نه انگار ...

چیز قطعی باشه خوبه 

من اصلا از ژیلت استفاده نمیکردم فقط نوره بعدها هم لیزر رفتم و یه کرم استفاده میکردم الان یادم نیست ت ...

لیزر تو سفید شدن بدن تاثیر داره منم برم؟ 

بیشتر به ژن مربوطه . اگه ژنتیکی پوستتون اوکی بوده و بعدا تیره شده یا لک بوجود اومده و ...میتونید راحت درمانش کنید .

من خودم یه مدت تو دوران نوجوونی جوش و لک بازو داشتم درمانش کردم . تمام مشکلات پوستم با روتین رفع شد .

البته بازیگرا که بدنشون هم گریم میشه و ادیت .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑