2777
2789
عنوان

مامان و بابام اومدن خونمون بیاین

332 بازدید | 25 پست

اومدن بعد یه عروس هلندی داریم رو جهاز بهم دادن جفن بعد چند وقت پیشا می‌گفتن بیام عروس هلندی رو ببریم با اون عروس هلندی خودمون که سفیده بندازیم. بابام و مامانم گفتن. الان اومدن خونمون میگن این عروس و ببریم الان بعد شوهرم رفته ویتامین و جا برای جفتگیری گرفته که جفت گیری کنن چکار کنم بدم به بابام و مامانم یا بهشون بگم شوهرم رفته ویتامین و اینا گرفته چکار کنم بگین😐

بگو وابستش شدی پیشتون بمونه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بابا و مامانت بگو چیز داده شده رو پس نمیگیرن

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

این پرسیدن داره من باشم میگم ن داداش بیخیال تازه کلی هزینه کردم عمرااااا بدم ببریدش

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

به بابا یا مامانت بگو شوهرم رفته ویتامین گرفته برای جفت گیری بزار بمونه بعد میارم برات اگ شوهرت نارا ...

نه چون رفته ویتامین گرفته لونه و اینا گرفته واسه جفت گیری میخواد ناراحت میشه  بعد به مامانم و بابام بگم خب اونا هم ناراحت میشن دیگ:/

[QUOTE=379762050] نه چون رفته ویتامین گرفته لونه و اینا گرفته واسه جفت گیری میخواد ناراحت میشه  بعد به ماما 

وقتی بابات بهت داده دیگه نباید ازت بگیره مگه کادو نبوده.

خیلی سخته تصمیم گیری انشالله ک ناراحت نشن