2777
2789

خونه بخریم پول و وام رو جور کردیم

حالا رفته واسه خودش خریده

و دست ما مونده تو پوست گردو

به پیر و پیغمبر ما روحمون خبر نداشت خودش گفت

یکساله دلم رو صابون زدم 

ای خدااااااا

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

شریکی هیچوقت ب درد نمیخوره 

یکیش بخاطر همین مسئله ای ک براتون پیش اومده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه شراکتی چندان جالب نیست اگر براتون مقدوره با همون پول یه خونه یا زمین بخرین

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

فعلا اندازه ی پولتون یه جایی رو بخرین تا ارزش پولتون پایین نیاد

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
فعلا اندازه ی پولتون یه جایی رو بخرین تا ارزش پولتون پایین نیاد

هیچی نمیشه خرید هیچی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه جوری میگید بهتر خودت بخر

انگار راجب خرید مانتو حرف میزنم

میگه این دوره رو زمونه میشی تک و تنها بی پشت و پناه به خونه زندگی رسید

چه بگم خواهر شما یه ساله فشار روته من بدبخت ۱۲,۱۳ساله😭😭

ای کاش از اول نمیگفتند ای کاش خیلی سخته بخدا خیلی سخته

اونم نزدیک ترین کس خودم خواهرم

بخداشریکی خوب نیست یه مشکلی پیش بیادشایدگیربده بفروشیم اماشمامایل نباشیدیابرعکس جای دورافتاده تر وقیمت پایینتربخرامابدون شریک الهی خدادلتون روشادکنه بزودی

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔