شوهرم از وقتی حقوق میگیرم دیگه همه خریداری شخصیمو به خودم واگذار کرده.تازه توی خرید خونه هم میگه نصف نصف....چند ماهه مثلا فروشگاه میریم هرچی بشه نصفشواز کارت من می کشه....من مشکلی ندارم ولی حس خوبی نمیگیرم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وظیفهت نیست.پنج تومن خیلیه آخهنمیدونم من باشم خرج نمیکنم اگه تو شرایط بحرانی نباشیم
منم این ماه حرف از فروشگاه رفتن نزدم ...گفتم هرچی میخوام خرد خرد میگم بخره....خسیس نیست خوراکی و.....همیشه بهترین چیزا رو میخره....ولی بهش گفتم من دوست دارم زن باشم .
کلی پول قرصهای تقویتی پوست و مو ..بهترین عسل و...ماهی حدود یک تومن اصلاح و....میده برای همین میگه توهم کمک کن ...منم بخوام به خودم برسم هیچی نمیمونه که بخوام کمک کنم....جمعه به جمعه میره سلمونی ..خب چه کاریه