2777
2789

من از اقدامم يك طرف شكمم تير ميكشيد
ول ميكرد دوباره ...
كمردرد داشتم
سوزش معده ريفلاكس معده نفخ اروغ و ....
تورم سينه تا امروز ك رگاش داره ميزنه بيرون ديگ
تو خواب تپش قلب و تنگي نفس اذيتم ميكرد
تكرر ادرار و افرايش حجم ادرار
خستگي خواب الودگي
خشكي پوست لبام و دستام
صورتم موهاش سريع در اومد در حاليكه هميشه دو هفته يكبار ميوند اين سري يك هفته اي
همه اين علايم ميگرفت ول ميكرد
دو روز پيش يكم دويدم پهلوهام ب شدت درد گرفت رو نوشتم 

چون خيلي دقيقم رو خودم كوچيكترين تغييرو متوجه شدم 

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيم مباركه .ولي من هيچ كدوم از اين نشانه هارو نداشتم.فقط خواب الوده بودم.اگه كمر در د داري خطرناكه ممكن عفونت محاري اداري داشته باشي حتما برو دكتر

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

مبارکت باشه عزیزم.منم این ماه میخوام برم اقدام دعاکن باردارشم همین ماه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

مباركه خانمي .. انشالله ماهم زودي باردار شيم ..بيايم علايم اعلام كنيم😁😁😁🌸🌸🌸🌸

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

مبارک باشه عزیزم برای ما هم دعا کن .من اینماه اولین دوره لتروزول استفاده کردم ایشالله مامان بشم🙌❤

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
عزيم مباركه .ولي من هيچ كدوم از اين نشانه هارو نداشتم.فقط خواب الوده بودم.اگه كمر در د داري خطرناكه ...

باشه حتما ،مرسي فدات

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

بچه ها یکی بگه اسپرموگرام ازمایشگاه های معمولی معتبره؟یا فقط مراکز ناباروری.؟

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه