بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رفتن امروز. بچه بهانه میگیره میگه مامان دلم غصه شده
یک کم باهاش صحبت کردم و البوم عکس دیدیم. الان خوابوندمش هنوز کنارشم
مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.
نه من اصلاً امروز افتضاح بودم دیروز رفتم یه پلاک 400 سوتی دخترم رو دادم 3 تومنم داشتم یه گوشواره بچگانه دیدم جو گیر شدم برای دختر م بخرم طلا فروش یکم آشنا بود بهش گفتم یه لنگه اش رو با این پلاک و 3 تومن بده اون یکی رو برام نگه دار تا سر برج میام به قیمت روز میخرمش یه تومنم از اون لنگه گوشواره که خریدم موند گفتم تا دو روز دیگه میفرستم براتون که اونم گیرم نیومد الان مثل چی پشیمونم منکه درآمدی ندارم به شوهرم نمیتونم بگم پولم نداره بهم بده همم تا بدونه 10 سوت طلا داریم میفروشه الان نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم از دیروز تا الان کلی غصه خوردم کاش نمیکردم از کسی ام نمیتونم و روم نمیشه قرض کنم بعد تا پول اونو بخوام بدم 😔😔😔