2777
2789

سلام 

بچه ها من امسال کلاس دوازدهمم درسم هم خوبه امسال هم احتمالا پرستاری رو بیارم ولی پزشکی تهران که میخواستم فکر نکنم 

حقیقتا من هوش خیلی خوبی دارم اینو فقط خودم نمیگم همه دوستام و معلمام هم میگن زبان انگلیسیم هم تقریبا کامل بلدم 

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم 

از یه طرف میدونم اگه پشت کنکور بمونم حتما سال دیگه پزشکی رو میارم امسال هم احتمالش خیلی بالا بود ولی خب آبان ماه یه مشکل روحی برام پیش اومد که نتونستم درست تمرکز کنم برای همینم امسال خراب کردم ولی خب مشاورم خیلی بهم امید داره پدرمم خیلی خیلی از لحاظ درسی حمایتم میکنه ولی خب من خودم از پزشکی قبلا خیلی خوشم میومد ولی الان حسم بهش کمتر شده و اینکه متاسفانه باید بگم از ایران خیلی بدم میاد و اصلا نمیتونم آینده خودمو تو ایران تصور کنم حقیقتا هیچ خیری ازش ندیدم من تو مدرسه بچه درس خون کلاس بودم و اینکه گوشی ندارم الانم این گوشی بابامه (خودم دوست ندارم وقتمو میگیره)و بچه ها خیلی منو مسخره میکردن ... من از سال یازدهم کلا موهامو کچل میکنم که وقتم با موهام گرفته نشه و تو مدرسه از پارسال خیلی سر این اذیتم کردن و بهم گفتن سرطانی و ...

منم هیچوقت نمیتونم تو مملکتی که باهام اینطور رفتار شده زندگی کنم 

از یه طرف دیگه اگه بخوام مهاجرت کنم قصد دارم اول برم کانادا بعد از اونجا برم آمریکا ... ولی خب دلم برای بابام میسوزه .. مامان و بابام کلاس دهم از هم جدا شدن و من از اونموقع مامانم رو ندیدم و هرگز هم نمیخوام ببینم چون خیلی به من ،پدرم و برادرم بدی کرد و داداشم کلاس سومه و آخر هفته ها کلا پیش مامانمه و یه طورایی پدرم فقط منو نداره و وقتی میگم میخوام برم قشنگ بغضشو میبینم 

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم ؟؟ 

خودش میگه اگه میخوای بری برو ولی من نمیتونم تو بری اونجا بخوابی و من خرجتو بدم 

خودمم قصدم اینه که برم اونجا هم کار کنم و هم درس بخونم ولی خب نمیدونم چیکار کنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام بخاطر اینکه من امسال بتونم راحت درس بخونم حتی یه مدت برای من خونه تکی گرفت و هم برام ناهار میوورد و هم شام و کلا خیلی خیلی حمایتم کرد و کلی هزینه کرد و منم خیلی دلم میسوزه که تنهاش بذارم و همیشه میگه من فقط تورو دارم 

برای رفتن باید یا پول داشته باشی یا مغز بودنت ثابت شده باشه معدل و نمره کلاس یازده دوازده براشون مهم ...

بابام میگه بخوای بری میفرستمت ولی اونحا دیگه خودت باید کار کنی منم میدونم که از پس خودم بر میام و شرایط رفتنو تا حدود زیادی دارم ولی دلم برا بابام تنگ میشه 

بابا چرا انقد سخت میگیری حالا بهت بگن سرطانی تو سرطانی میشی 

واسه درس موهاتو زدی؟

خب یعنی دوستی نداشتی تو مدرسه که اینطوری از مدرسه و جامعه متنفری

من خودم پول مهاجرت ندارم ولی خب اگه داشتمم چون آدم وابسته ایم میدونم دووم نمیارم واسه همین تنها راهم خوندنه

الانم واقعا نمیدونم چرا اینجام امروز عصر اومدم خونه از پانسیون که زیستو بلند بخونم ولی با گوشی دارم خودمو بگا میدم در حالی که کمتر از ۱۰ روز مونده به کنکور

و خب من به شخصه دوس دارم همینجا زندگیمو بسازم

به نظرم باباتو هم در نظر بگیر چون کسیو نداره و بمون همینجا زندگیتو بساز

منم وضعم خوب نیست ولی باور دارم اگه همین ۱۰ روزو ۱۲ ساعت بخونم به علاوه نهایی بالای ۱۹ و نیم بشم 

اون ۱۲ روز مونده به تیر و هم دارم که با این میتونم ورقو برگردونم ولی کاش عمل کنم...

بابا چرا انقد سخت میگیری حالا بهت بگن سرطانی تو سرطانی میشی واسه درس موهاتو زدی؟خب یعنی دوستی نداشتی ...

آره برا درس موهامو زدم 

بابام میگه اول کنکور قبول شو بعد برو 

ولی خب اگه قبول شم باید۷ سال برا عمومی بمونم و این خیلی زیادهههه