سلام
بچه ها من امسال کلاس دوازدهمم درسم هم خوبه امسال هم احتمالا پرستاری رو بیارم ولی پزشکی تهران که میخواستم فکر نکنم
حقیقتا من هوش خیلی خوبی دارم اینو فقط خودم نمیگم همه دوستام و معلمام هم میگن زبان انگلیسیم هم تقریبا کامل بلدم
الان واقعا نمیدونم چیکار کنم
از یه طرف میدونم اگه پشت کنکور بمونم حتما سال دیگه پزشکی رو میارم امسال هم احتمالش خیلی بالا بود ولی خب آبان ماه یه مشکل روحی برام پیش اومد که نتونستم درست تمرکز کنم برای همینم امسال خراب کردم ولی خب مشاورم خیلی بهم امید داره پدرمم خیلی خیلی از لحاظ درسی حمایتم میکنه ولی خب من خودم از پزشکی قبلا خیلی خوشم میومد ولی الان حسم بهش کمتر شده و اینکه متاسفانه باید بگم از ایران خیلی بدم میاد و اصلا نمیتونم آینده خودمو تو ایران تصور کنم حقیقتا هیچ خیری ازش ندیدم من تو مدرسه بچه درس خون کلاس بودم و اینکه گوشی ندارم الانم این گوشی بابامه (خودم دوست ندارم وقتمو میگیره)و بچه ها خیلی منو مسخره میکردن ... من از سال یازدهم کلا موهامو کچل میکنم که وقتم با موهام گرفته نشه و تو مدرسه از پارسال خیلی سر این اذیتم کردن و بهم گفتن سرطانی و ...
منم هیچوقت نمیتونم تو مملکتی که باهام اینطور رفتار شده زندگی کنم
از یه طرف دیگه اگه بخوام مهاجرت کنم قصد دارم اول برم کانادا بعد از اونجا برم آمریکا ... ولی خب دلم برای بابام میسوزه .. مامان و بابام کلاس دهم از هم جدا شدن و من از اونموقع مامانم رو ندیدم و هرگز هم نمیخوام ببینم چون خیلی به من ،پدرم و برادرم بدی کرد و داداشم کلاس سومه و آخر هفته ها کلا پیش مامانمه و یه طورایی پدرم فقط منو نداره و وقتی میگم میخوام برم قشنگ بغضشو میبینم
الان واقعا نمیدونم چیکار کنم ؟؟