خیر سرم خاستگارامیکی از یکی داغون تر یادمه خاستگار از راه دور داشتم .سالاد ریز مسکردممنم ناخونام بلندااااا اومدم هویج رنده کنم دیدم ناخونم نصفش نیس خودمو خانوادم سالاد نخوردیم😑😑😐😐😐.اونام منتظر جواب رد خانوادم نشدن و اینگونه ضایع شدم
وای حتما با خودشون گفتن دختره از خداشه ببین داره خودشو میکشه بگه من راضیم 😂😂😂😂ترکیدم
وای نمیدونی که خیلی بد بود من کلا ادم شوخیم وای الان یادم میاد خجالت میکشم تازه به همشونم نگاه میکردم میگم پسره بدبخت سربه زیر بود همش وای خدا مزگم بده .اما عوضش چند روز بعد اجیاش اومدن درنیومدم بیرون
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
یه روز تو اتوبوس با خواهرم نشسته بودیم دیدیم یه آقایی از اول زل زده به من. پیاده شدیم اونم پیاده شد رفتیم سوار اتوبوس بعدی اونم زود دوید اومد سوار شد . تا در خونه تعقیبمون کرد. از قیافشم بگم معمولی بود ولی قدش کوتاه بود . چیزی که خنده دارش کرده بود این بود که تازه دندونشو کشیده بود یه گاز بزرگ گوشه لپش بود . فرداشم اومد خاستگاری . خخخخ
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.