2777
2789
عنوان

ضویع ترین خاستگاری ک داشتین چه جوری و چ شکلی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 98 پست

خیر سرم خاستگارام‌یکی از یکی داغون تر یادمه خاستگار از راه دور داشتم .سالاد ریز مسکردم‌منم ناخونام بلندااااا اومدم هویج رنده کنم دیدم ناخونم نصفش نیس خودمو خانوادم سالاد نخوردیم😑😑😐😐😐.اونام منتظر جواب رد خانوادم نشدن و اینگونه ضایع شدم

وای تو منی یا من توام اسممون هم یکیه منم لهجشو اصلا دوست نداشتم  عینکی هم بود یا فک زاویه دا ...

اخ اخ دقیقا عینکی بود پرو بود همشم خوشمزه بازی درمیاورد . هزار بار ضایعش میکردم از رو نمیوفت . فکر میکرد ازش خوشم میاد نمیفهمید دارم خوردش میکنم

مینا قری هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر سرم خاستگارام‌یکی از یکی داغون تر یادمه خاستگار از راه دور داشتم .سالاد ریز مسکردم‌منم ناخونام ب ...

یعنی فهمیدن ناخنتو رنده کردی تو سالادا؟؟؟😄

یه خاله داشت مامانم یه دوره گیر داده بود منو شوهر بده

اصلا نمیدونم فازش چی بود

کسی هم بهش نسپرده بودا ولی سخت کمر همت بسته بود منو شوهر بده😆

یعنی یه موردایی میفرستاد

از ابدارچی گرفته تا پزشک پیر😆😆

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
وای حتما با خودشون گفتن دختره از خداشه ببین داره خودشو میکشه بگه من راضیم 😂😂😂😂ترکیدم 

وای نمیدونی که خیلی بد بود من کلا ادم شوخیم وای الان یادم میاد خجالت میکشم تازه به همشونم نگاه میکردم میگم پسره بدبخت سربه زیر بود همش وای خدا مزگم بده .اما عوضش چند روز بعد اجیاش اومدن درنیومدم بیرون 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
اخ اخ دقیقا عینکی بود پرو بود همشم خوشمزه بازی درمیاورد . هزار بار ضایعش میکردم از رو نمیوفت . فکر م ...

اینی که من میگم سوژه بود همش تنها بود پسرا تو جمعشون راش نمیدادن،درساش خوب بودا ولی ...

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
پزشک پیر😆😆😆

باور کن

طرف با من ۲۰ سال تفاوت سنی داشت

من ۲۰ بودم اون ۴۰

بعد خیلی با افاده هم میگفت وقتی میخوای بالا بالاها بپری یه پیرش گیرت میاد دیگه😑

انگار من خبر دادم بیاد برام شوهر پزشک پیدا کنه😆

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

یه روز تو اتوبوس با خواهرم نشسته بودیم دیدیم یه آقایی از اول زل زده به من. پیاده شدیم اونم پیاده شد رفتیم سوار اتوبوس بعدی اونم زود دوید اومد سوار شد . تا در خونه تعقیبمون کرد. از قیافشم بگم معمولی بود ولی قدش کوتاه بود . چیزی که خنده دارش کرده بود این بود که تازه دندونشو کشیده بود یه گاز بزرگ گوشه لپش بود . فرداشم اومد خاستگاری . خخخخ

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.