2777
2789
عنوان

واقعا بدم اومد

133 بازدید | 16 پست

رفتم پیش خواهرم و مامانم باهم بحرفیم مامانم گفت ببین دوباره مثل بختک اومد به جونمون بیافته به منم اشاره کرد

بعد دیدم دارن درمورد صندلی و اینا حرف میزدن گفتم میخواین چی بخرین خواهرم گفت به تو چه مگه کنه هم عقل داره بفهمه مامانمم خندید

منم اومدم بیرون هی هرهر کرکر دارن میخندن هنوز

منم هیچوقت هیچ کاری نکردم اینجوری بهم بگن واقعا بدم اومد و ناراحت شدم فکر نمیکردم مامانم اینجوری بکنه هنوزم صداشون میاد دارن پشت سرم حرف میزنن و میخندن

اونوقت من میام یه چیز به خواهرم بگم مامانم میاد کم میمونه رو سرم اژدها هفت سر بیاره

الانم باهاشون قهرم

چه مظلومی 

من بودم فرداشونو نمیدیدن😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مظلومی من بودم فرداشونو نمیدیدن😂

اگه خودم و خواهرم میبودیم الان یه تیکه نون سوخته شده بود

وقتی مامانم هست من بگم بتوچه میشه جنگ جهانی مامانم داد میزنه همرو میزاره تقصیر من

خواهر من اینجوریه تا چیزی بخوام بگیرم حسودی می کنه به خاطر همین بپرسه چی می خواین بگیرین همه میریزن ...

اخه من نباید تو جریان باشم

یه بار رفته بودن یکی از وسیله هایی که کار منو خیلی راه مینداخت و مهم بود برداشته بودن 💩 کرده بودن توش داغونش کردن بدون اینکه حداقل یه اجازه بگیرن

اگه خودم و خواهرم میبودیم الان یه تیکه نون سوخته شده بودوقتی مامانم هست من بگم بتوچه میشه جنگ جهانی ...

مجردی ؟

چرا مامانت اینجوریه ؟

دلیلش چیه ؟

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
بجای قهر کردن بهتره بهشون بگی که از حرفاشون ناراحت شدی و دلیل رفتارشونو بپرسی

بهشون گفتم

رفتم بهشون گفتم به خودتون بگن دوبرابر ناراحت میشید

مامانم‌ گفت فعلا کسی نیست به ما بگه برو برا ما نگران نباش 

گفتم ولی من خیلی ناراحت شدم خواهرم گفت عه مگه کنه هم ناراحت میشه دوباره کرکر خندیدن

مجردی ؟چرا مامانت اینجوریه ؟دلیلش چیه ؟

نمیدونم چرا اینجوری میکنه

همیشه خواهر بزرگمو بیشتر از من دوست داره اونم همین که مامانم دوستش داره همش سرم داد میزنه یا بهم لتمه میندازه همیشه مامانم هم میندازه تقصیر من چون کوچیکترم

بهشون گفتمرفتم بهشون گفتم به خودتون بگن دوبرابر ناراحت میشیدمامانم‌ گفت فعلا کسی نیست به ما بگه برو ...

شاید باهات شوخی کردن، وگرنه که خیلی زشته رفتارشون

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

نمیدونم چرا اینجوری میکنههمیشه خواهر بزرگمو بیشتر از من دوست داره اونم همین که مامانم دوستش داره همش ...

به باباتون چرا نمی‌گی ؟

کمی با مادرت حرف بزنه 

نمی‌دونم بابت طرفداری مادرتون چی بگم 

اما نزار خواهرت همینجوری سرت داد بزنه 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌