2777
2789
عنوان

بچه ها اتاقم ساس زده کمک😭

153 بازدید | 15 پست

چهار روز پیش یه ملحفه مشکوک به ساس رو انداختن رو تختم بچه رو تخت من خواب بود یکساغت بعد ملحفه رو برداشتن

چهارروز گذشت یهو من صبح پاشدم یه ساس رو پتوم دیدم

پتو رو انداختم بیرون کلا

رو تختی ملافه یه موکت بین تشک و تخت فلزیم دارم خود تشک رو چندین بار اتوی داغ گرفتم با بخار روتختی و رو متکایی و... رو شستم

حتی فرش اتاقمم اتو گرفتم

تمام درزها رو تمیز کردم با وسواس زیر تخت عین گل تمیزه

درزای تخت رو چسب زدم

دیگه ساس ندیدم ولی استرسش داره منو میکشه

شبا از ترس نمیخابم روزا از استرس معده درد دارم

دارم روانی میشم توروخدا کمک

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

سم پاشی 

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ساس به گرمای زیاد حساسه

اگه میتونی یه روز اتاقو تبدیل به کوره کنی میمیرن

ب مواد اسیدی حساسن

سرکه و.... اسپری کن تو فضای اتاق

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سم پاشی

سم پاشی میگن هنوز وقتش نیس

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

ساس به گرمای زیاد حساسهاگه میتونی یه روز اتاقو تبدیل به کوره کنی میمیرنب مواد اسیدی حساسنسرکه و.... ...

سرکه اسپری کنم فرار میکنه تخمش چی؟

ساس به گرمای زیاد حساسهاگه میتونی یه روز اتاقو تبدیل به کوره کنی میمیرنب مواد اسیدی حساسنسرکه و.... ...

تو این چندروز هرچیزیو که فکرشو کنی بخار اتوی داغ گرفتم نه یه بار دوسه باار

سم پاشی فقط حتما اقدام کن اینا ایدز هم انتقال میدن

نه بابا دیگه تااین حد

نه سرکه باعث میشه بمیرن

آب و سرکه اسپری کنم؟

ما یکسال این مشکل برامون پیش اومد 

خیلی هم براش تحقیق کردم

سرکه و این چیزا  اصلا روش اثر نمیکنه 

من خودم وقتی میدیدم از الکل استفاده میکردم چون حرکتش کند میشد راحت تر میشد کشت

تا جایی که میتونید درز ها و جاهای باز رو ببندید 

پارچه سفید بندازید روی تختتون چون حرکتشون رو زودتر متوجه میشید 

اگر منزل کسی میرید که خونشون داره حتما ورودی خونه لباس هاتون رو عوض کنید و با اب داغ بشورید چون من خودم یکبار رفتم منزل کسی که ساس داشت و وقتی لباسامو عوض کردم ریختم داخل آب جوش دوتا داخل لباسام بود 

اگر هم میخوایید سم پاشی کنید حتمااااا باید اصولی باشه 

ما یکسال این مشکل برامون پیش اومد خیلی هم براش تحقیق کردمسرکه و این چیزا اصلا روش اثر نمیکنه من خود ...

من هرکاری بگی کردم شستشو تکوندن با بخار اتو وجب به وجب همه چیو حرارت دادم حتی فرش اتاقمو

پودر ریختم همه جا همه درزها رو چسب زدم

چندین بار اتوی داغ گرفتم باز

دیگه ندیدم حس میکنم ریشه کن شدن از اتاق من

چون فقط یکی دوساعت ملافه ی الوده ی اون بچه رو تختم بود چهارروز بعدش یه ساس دیدم رو پتوم کلا اون پتو رو انداختم دور

من هرکاری بگی کردم شستشو تکوندن با بخار اتو وجب به وجب همه چیو حرارت دادم حتی فرش اتاقموپودر ریختم ه ...

شما ده روز بعد اتاقتونو چک‌ کنید 

چون اگر باشه تا ده روز دیگه بالغ میشن 

اگر باز دیدید زود سم پاشی کنید 

و اینکه اگر باشن گزیدگی هم دارن که ازون هم میتونید متوجه بشید 

و اینکه حتما نکات ایمنی سم پاشی رو رعایت کنید چون سمشون به شدت قوی و با سم سوسک و سایر چیزها متفاوته برای سلامتتون ضرر داره 

شما ده روز بعد اتاقتونو چک‌ کنید چون اگر باشه تا ده روز دیگه بالغ میشن اگر باز دیدید زود سم پاشی کنی ...

والا الان دوروزه هیچی ندیدم و اینقددد با وسواس تمیز کردم همه چیو که خیالم راحته که نمیان

ولی استرس دارم بازم