2777
2789

از دست مادر شوهرم کلافه شدم بخدا انگار نه انگار ، یکم خجالتی چیزی ، وقتی من عقد کردم یکماه بعدش حامله شد بچه ی چهارم ، هی میگفتم  تا ماه شیشم انکار میکرد شکمش اندازه تبل جلو اومده بود میگفت حامله نیستم ،بچه ش بدنیا اومد ، تمام آدم و عالم منو میبینن بعد از پنج سال بهم تیکه میندازن ، حالا هم راه براه میاد پیشم میگه بهم قرص پیشگیری بده شوهرم میره داروخونه بهس نمیدن فکر میکنه من هالوام ، وقتی میگم ندارم زنگ میزنه علنی به شوهرم قرص پیشگیری برام بیار ، من خجالت میکشم بجاش میگم برو لوله ببند یا دستگاه پیشگیری بزار دیگه ، انگار دختر چهارده سالهست ، میگه تو بیمارستان گفتن هنوز جوونی قبول نمیکنن حالا خوبه ۴۸سالشه

وا خب ب شوهرخودش زنگ بزنه😐چه کاریه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خب خودت براش بخر ک ب شوهرت نگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار دارید بندهدخدا رو مگه بچه آوردن جرمه سنشونم که زیاد نیست خودتون براشون حالا قرص بخرید

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

شاید شوهرش براش نمیخره و مجبورش میکنه بچه دار بشه بعضی مردا خیلی ناسازگارن حالا براش یکی دوتا بسته بخر چه اشکالی داره 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

مادر شوهر ۴۸ ساله نوبره.شوهرت چند سالشه

اونقدر کم نیست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شاید شوهرش براش نمیخره و مجبورش میکنه بچه دار بشه بعضی مردا خیلی ناسازگارن حالا براش یکی دوتا بسته ب ...

بابا دروغ میگه خجالت میکشه با این سن بره قرص بخره 

سر پیری بچه آورده وقتی میریم جایی بچه ش  رو میندازه گردن من میگه پسر عروسمه

مامان بزرگ من سر عروسی بابام یه بچه دوساله داشت با ۶۰ سال سن ؛ با زنمو بزرگم با هم حامله شده بودن.

ولی خب شاید پدرشوهرت مجبورش میکنه اون خودش نمیخواد نمیتونه کاری بکنه چند تا بزار دستش حداقل به شوهرت نگه 🫤

.