2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هیچ مادری نمیرم با خودش فقط 

وگرنه عادت میکنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب همونجا که گف بگو نه راحت نیستم اینجوری 

نمیاد بزور با مامانش بفرستت که .از همین اول باید عادت بدی با کیا راحتی با کیا راحتی نیستی 

الان همسر من کاملا شناخته اخلاقم رو و وقتی کسی زنگ میزنه بهش میگه زنت بیاد فلان جا دور هم باشیم تا می‌فهمه یکی هست که من خوشم نمیاد میگه حالش خوب نیس نمیاد 

با هیچ مادری نمیرم با خودش فقط وگرنه عادت میکنه

خودش میره کار شب میاد ولی در کل وابسته اوناست پوشاک نیازمه میگه با مامانم برو منم راحت نیستم اینجوری گفتم خرید نمیرم فقط دکتر میرم

دکتر آدم تنها میره لازم نیست با کسی رفت دکترمگه بچه ای آخه؟!شوهرت کافیه فقط ببرد با ماشینولی داخل مط ...

تنهایی نمیزاره باید کسی باشه که میگم مامان خودم باشه میگه به مامان من بگو

خودش میره کار شب میاد ولی در کل وابسته اوناست پوشاک نیازمه میگه با مامانم برو منم راحت نیستم اینجوری ...

بگو شب که اومدی منو ببر دکتر 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕