2777
2789
عنوان

چیکار کنم ته چینم خوب بشه؟

125 بازدید | 11 پست

من هر بار ته چین درست میکنم ته دیگش فقط یه لایه نازک میشه. با اینکه رو شعله خیلی کم میذارم 2 ساعت بمونه ولی بازم ته دیگش ضخیم نمیشه. چیکار کنم؟ کسی تجربه داره؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من واسه ۲.۵لیوان ۳تا کامل تخم مرغ یه کاسه ماست خوری ماست زعفران دلخواه وگلاب میزنم تهشم یه ملاق ...

موقعی که مواد رو میریزین تو قابلمه شعله زیاده یا کم؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
[QUOTE=52989662]موقعی که مواد رو میریزین تو قابلمه شعله زیاده یا کماز همون اول کمه .مگه کره بریزم تا ...

بعد ببخشید چند ساعت میذارید رو شعله تا ببنده؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
بعد ببخشید چند ساعت میذارید رو شعله تا ببنده؟

ببین من الان دیگه بوش بلند شه۱۰ دقیقه بعدش بر میدارم از بس درست کردم دیگه میفهمم شما حرارت رو کم کن نیم ساعت بعد برو ببین لبه های دیوارش طلایی شده؟اون رنگی که میپسندی.اگه شده بود خاموش کن 

ببین من الان دیگه بوش بلند شه۱۰ دقیقه بعدش بر میدارم از بس درست کردم دیگه میفهمم شما حرارت رو کم کن ...

ممنون از راهنماییتون  

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792