من هر بار ته چین درست میکنم ته دیگش فقط یه لایه نازک میشه. با اینکه رو شعله خیلی کم میذارم 2 ساعت بمونه ولی بازم ته دیگش ضخیم نمیشه. چیکار کنم؟ کسی تجربه داره؟
میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من الان دیگه بوش بلند شه۱۰ دقیقه بعدش بر میدارم از بس درست کردم دیگه میفهمم شما حرارت رو کم کن نیم ساعت بعد برو ببین لبه های دیوارش طلایی شده؟اون رنگی که میپسندی.اگه شده بود خاموش کن