2777
2789

وارم روااااانی میشممممم

اخمق بیشعور هرجی من از همه چی میگردممم مناسب خرید میکنم خستگی میکشم این الکیی مَخرهههه خب نکنننن جقدر بگم بخدا زهره انگار

حرصم. میگیره من اینقدر غرورم لح میشه برای مناسب خریدن این میره راهت تو یه روز 1تومن میریزه دور عههب رو به درکککککک

..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اشتباه رو شما میکنی بهترین رو برای خودت بخردتا ولخرجی نکنه

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

منم خرجو کلن ازش گرفتم

کارت پس اندازم گرفتم

انقدر نق و غررررر میزنم

دیگه جرئت نداره خرج کنه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

زیاد حرص پول شوهرتو نکش منم شوهرم قدر پولو نمیدونه ولی نمیافتم دنبالش یا غر نمیزنم نامحسوس کنترلش میکنم زیاد حرص پولو بکشی مردا دور برمیدارن پر رو میشن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اشتباتباه میکنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اشتباتباه میکنی

من یا اون؟ 

رفته هندونه گرفته طالبی اخه اینا چیههههههههه 

رفته همش الکی داده تعمیر گوشی برا گوشی ک 1تومن ارزش تداره 10 تومن تاحالا پول داده اصلا کارش پول دور ریختنه بعد گفتم مرغ بخر نخریده

..... 

ایشالاه هزیزم همه جی بهنرین برات رقم بخوره

ممنون امروز خیلی گریه کردم در اصل برام پاپوش درست کردن قاضی هم خریدن اما من پناهی ندارم جز خدا و دعای دوستان

خدایا کشورم را از قحطی و خشکسالی در پناه خودت محفوظ بدار

خوبه که پول خرج کنه

ههههه

خرج نمیکنه جیب بقیه رو پر میکنه

گفتم برو مرغ بگیر رفته هندونه و یه مشت تره بار بدرد نخور گرفته میگم. چرا 

میگه رفتم مرغ بگیرم منارش یه میوه فروشیه گفته بیا هندونه خوب اوردم. اینو رفته تو رودر وایسی1تومن کارت کشید یه چندتا قلم برداشته کرده تو پاچش 1تومنننننن من بخدا قسم همین مقدار خیلی بهترشو میخرم 200تومن به کییی بگممممم

.....