2777
2789
عنوان

هفته ی ششم بارداری

181 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ، من الان توی هفته ی پنجم بارداریم هستم و تازه عضو این سایت شدم. میشه اونهایی که تجربه دارن بهم بگن تو روزهای آینده باید منتظر چی باشم؟ فعلا حالم خیلی خوبه و خدا رو هر روز شکر می کنم . فقط شب ها که از سر کار میام یه مقدار رحمم درد میکنه ، دراز می کشم و گرمش می کنم ، خوب میشم. چیا بخورم؟ میوه خوردنم رو زیاد کردم و بادام هم تقریبا هر روز دارم می خورم.....

فوليك اسيد بخور من تهوع از هفته ٦ شروع شده الان تغير خاصي نميكني سينه هات درد ميگيرن و بزرگ ميشن رنگشون تيره ميشه

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی یه چیزی رو تجربه میکنه،بدن ها باهم فرق دارن،من فقط خواب آلودگی داشتم

ب من گفتن لبینات روزی 3لیوان شیریاماست یادوغ،سبزیجات خیلی توصیه کردن وخلاصه چیزای مقوی دیگه،البته برو حتما زیرنظر دکتر،یا بهداشت

در ضمن می خواستم اگر کتاب خوبی تو حوزه ی بارداری (مثلا تغذیه در بارداری و یا مراقبت های بارداری)میشناسین  و خوندین و به دردتون خورده بهم معرفی کنید (نویسنده اش هم بگید)

هرکسی یه چیزی رو تجربه میکنه،بدن ها باهم فرق دارن،من فقط خواب آلودگی داشتم ب من گفتن لبینات روزی 3ل ...

زیر نظر پزشک هستم ، برام  فولیک اسید و ویتامین دی تجویز کرده ، که  هر روز می خورم. بیشتر برام جالبه بدونم چه تغییراتی در انتظارمه....

در ضمن می خواستم اگر کتاب خوبی تو حوزه ی بارداری (مثلا تغذیه در بارداری و یا مراقبت های بارداری)میشن ...

عزیزم منم مثل شما هفته پنجم و هیچ علایمی ندارم فقط تکرر ادرار و تیرکشیدن تخمدان دارم

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
عزیزم منم مثل شما هفته پنجم و هیچ علایمی ندارم فقط تکرر ادرار و تیرکشیدن تخمدان دارم

آهان . ممنونم    بله منم فکر کنم تیر کشیدن تخمدان رو دارم ، ولی دقیقا نمی دونم کجاست . من جای رحم و تخمدان رو نمی دونم   

به هیچ عنوان نباید رحمتو گرم کنی...مگه مریود شدی اخه..گرما برای جنین سمه..حتی تو حموم هم نباید اب خیلی گرم بریزی رو خودت یا حیلی تو حموم بمونی..گرما سیستم عصبی جنین رو مختل میکنه محصوصا تو ماه اول و دوم

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
آهان . ممنونم     بله منم فکر کنم تیر کشیدن تخمدان رو دارم ، ولی دقیقا نمی دونم کجاست . م ...

تهوع اصلا ندارم فقط خیلی گشنم میشه...۲هفته دگ برام سونو نوشت 

یه چیز دیگه هم که سر ازش در نمیارم اینه که تاریخ بارداری رو چطوری از روز اول  پریود ماه پیش حسا ...

از روز اولی ک برای اخرین بار پریود شدی باید حساب کنی

یه چیز دیگه هم که سر ازش در نمیارم اینه که تاریخ بارداری رو چطوری از روز اول  پریود ماه پیش حسا ...

مثلا خود من ۹ دی پریود شدم از همون روز باید حساب کرد