سلام دوستان ، من الان توی هفته ی پنجم بارداریم هستم و تازه عضو این سایت شدم. میشه اونهایی که تجربه دارن بهم بگن تو روزهای آینده باید منتظر چی باشم؟ فعلا حالم خیلی خوبه و خدا رو هر روز شکر می کنم . فقط شب ها که از سر کار میام یه مقدار رحمم درد میکنه ، دراز می کشم و گرمش می کنم ، خوب میشم. چیا بخورم؟ میوه خوردنم رو زیاد کردم و بادام هم تقریبا هر روز دارم می خورم.....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
در ضمن می خواستم اگر کتاب خوبی تو حوزه ی بارداری (مثلا تغذیه در بارداری و یا مراقبت های بارداری)میشناسین و خوندین و به دردتون خورده بهم معرفی کنید (نویسنده اش هم بگید)
به هیچ عنوان نباید رحمتو گرم کنی...مگه مریود شدی اخه..گرما برای جنین سمه..حتی تو حموم هم نباید اب خیلی گرم بریزی رو خودت یا حیلی تو حموم بمونی..گرما سیستم عصبی جنین رو مختل میکنه محصوصا تو ماه اول و دوم