2777
2789
عنوان

شوهرم

330 بازدید | 11 پست

سلام خانونا بیاید کمکم کنید داغونم شوهرم دوستتم داره اما نمیدونم چرا بروز نمیده منظورم اینه ک کارایی ک دوست دارم انجام نمیده .البته اوایل خوب بود تاوقتی ک خ شوهرم اومد تو خونه ای ک ماهستیم بخاطری ک نشون بده ب اونا فکر کنم حرفا و کارای عاشقانشو نمیکنه قبلا اخه خیلی میگف 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم چکار کنم خیلی هم شده بهش گفتم این کارارو بکن دوست دارم اون میگه من دوستت دارم گلم ولی تو از دلم خبر نداری کارو زنگی فکرمو مشغول کرده وگرنه عاشقتم

نمیدونم چم شده توجه زیادی دلم میخواد اما شوهرم زیاد رمانتیک نیست.البته بگم خیلی مهربونه و بفکرمه لب تر کنم برا همه کار میکنه.فقط رمانتیک بازیایی ک میخوام نمیکنه

رمانتیک بودن نشانه هیچی نیست فقط ی خصلت و ویژگیه 

تو اقوام داریم کسی که پدرومادرشو برا هزینه پول مفت خوری و....اجبار میکرد وتهدید میکرد اگه ندید زنمو طلاق میدم 

الانم خیلی رمانتیکه 

امشبم برا خانمش رستوران رزرو کرده 

علامت هیچی نیست 

فکر نکنم بشه اخلاقشو تغییر داد.شوهر منم همینطوریه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥