2777
2789
عنوان

اون باباهه که دخترشو کشت

464 بازدید | 40 پست

فیلمشو الان دیدم و مردم فقط داشتن نگاه میکردن 

واقعا چطور میتونستن فقط نگاه کنن...

3 یا 4 تا مرد اونجا بودن راحت میتونستن جلوشو بگیرن یا حداقل سعی کنن...

میدونم سخته و خطرناک ولی اینکه کاری نکنی هم دور از انسانیته

چرا مردممون اینجوری شدن؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه قضاوت کرد

شما الان بدونی ممکنه کشته بشی میری جلو؟

یا به پدرتون توصیه میکنید مداخله کنن همچین مواقعی؟

کسی که انقدر جنون داره قابل کنترل نیست

انقدر سریع ضربه میزد که دختر بیچاره در همون ثانیه کشته شده احتمالا

نمیشه قضاوت کردشما الان بدونی ممکنه کشته بشی میری جلو؟یا به پدرتون توصیه میکنید مداخله کنن همچین موا ...

شاید باور نکنی ولی اره 

چون نمیتونم فقط تماشا کنم واقعا نمیتونم 

حتی بعضی از مردم نگاه کردنو بی تفاوت رد شدن 

چه مردای بی غیرت و ترسویی پیدا میشه ...

ولی باور کن من کساییو میشناسم که اگه اونجا بودن قطعا فقط تماشاچی نبودن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

کدوم هست اسمش چیه

نمیدونم بزن گوگل قتل دختر توسط پدر در اسلام شهر

یکی رفت جلو اولش خیلی هم جلو رفت بعد یهو فرار کردترس داره واقعا مگر اینکه از پشت میکشیدنشبیچاره دختر ...

هرچقدرم ترس داشته باشه ترسش اندازه اون شب که بخوای با عذاب وجدانت بخوابی کمتره...

شاید باور نکنی ولی اره چون نمیتونم فقط تماشا کنم واقعا نمیتونم حتی بعضی از مردم نگاه کردنو بی تفاوت ...

نمیدونم واقعا 

با پدرم تلفنی صحبت میکردم میگفت من اونجا بودم میرفتم جلو با دختر خودم چه فرقی داره؟

ولی نمیدونم واقعا 

البته اگه یکی از عزیزانم دور از جون این شرایط رو داشت میگفتم کاش ادما کمکش میکردن....