2777
2789

سلام.من دخترم عینکیه.ابتداییه. چشمش دو نمره ضعیفه.

هروقت میریم خونه فامیلا اونا عینک دخترمو میگیرن. خودشون یا بچشون میزنن به چشمشون. میگن وای آدرینا تو چطوری میبینی با این عینک.‌چرا این بچه باید عینکی بشه آخه؟؟ درمانی نداره یعنی؟ نمیشه لیزیک کنه؟

با این حرفا آتیش به جونم میزنن. دیشب تا صبح گریه کردم.دخترم روزی یک ربع گوشی هم دستش نمیگیره.درسشم عالیه.

اونا هم تنها افتخارشون اینه که بچه ما از شش ماهگی تا الان یکسره شب و روز گوشی دستشه و یه ذره هم چشمش ضعیف نشده. حالا بچه‌ی تو....

خدایا خودت به دل شکسته ی من نگاه کن. چقدر حرص بخورم و زجر بکشم آخه. از یک طرف استرس حرف بقیه رو دارم که قلبمو از جا میکنن از طرفی باید مواظب باشم همش چکاپ و دکتر تا شماره چشمش ثابت بمونه بیشتر نشه‌. چون بالا رفتن شماره چشم بعدها خطرساز میشه.

میشه اگه خودتون عینیکی هستین یا بچه های گلتون عینک میزنن بیاین و بگین چکار میکنین؟ خدا همه بچه ها رو در پناه خودش حفظ کنه.

شما چقد حساسین من با 21سال سن بازم وقتی میرم جایی عینکمو میگیرن میزنن به چشمشون تاکید میکنم تو چطوری با این عینک میبینی کوری که 🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیش اهمیت میدی!!!, ب کتفت بگیر و محکم جواب بده خاهرزاده منم کوچکتر بود عینک داش الان نمیزنخ

عزیزم خواهرزادتون تنبلی داشت؟ دختر من ضعیفی نزدیک بینی داره. جز با لیزیک درست نمیشه. 

شما چقد حساسین من با 21سال سن بازم وقتی میرم جایی عینکمو میگیرن میزنن به چشمشون تاکید میکنم تو چطوری ...

خدا آدمو مار کنه مادر نکنه. اگه برا خود گور به گور شدم بود ناراحت نمیشدم. تمام نقطه ضعفم بچمه😭

اول باید خودت با این قضیه کنار بیای بعد دخترت رو راهنمایی کنی 

خداروشکر درمان داره بعدا میتونه لیزیک کنه ولی تا اون موقع بهش یاد بده از چیزی که هست خجالت نکشه 

من خودم عینکی بودم و بعد ها شنیدم بقیه اینطوری بودن که دختر عینکیو کی میگیره!!! اینارو میشنیدم ولی ناراحت میشدم؟ اصلااااا چون یبار هم خانواده ام از بابت عینکی بودن من ناراحت نشدن و عملا این حس تو من هیچ معنیی نداشت 

شما پشت دخترت باش و بهش یاد بده عینکی بودن هیچ عیبی نداره

اکسسوری عینک براش بگیر یا عینک های رنگی بخر بزار لذت ببره بابا

و اینکه عینک یه وسیله شخصی هست با هربار زدنش توسط اینو اون از تنظیم خارج میشه بهش یاد بده عینکشو به کسی نده

اصلا ناراحت نباش عزیزم منم چشمام به شدت ضعیف بود و از ۷ سالگی هم آستیکمات بود هم ضعیفی که ارثی بود و وقتی به ۱۸ رسیدم لیزیک کردم و دیگه عینک نمیزنم. دختر شماهم ایشالا بزرگ تر شد عمل میکنه. فقط شما حساس نشو و خودت و ناراحت نکن مخصوصا جلوی دخترت که اعتماد به نفسشو از دست بده بچه

من به تازگی عینکی شدم اولاش بخاطر تغییر حالت چشمام بخاطر استفاده از عینک ناراحت بودم الان نه 

شماعم دفعه ی بعد اجازه نده کسی عینک بچتو بزنه به چشمش بگو گشاد میشه یا میشکنه که حرفی نباشه بعدش