2777
2789

برای یکی از دوستانم یه مشکلی پیش امده نیاز به همفکری داره

ایشون خانم هستن و بالای ۳۰ سال سنشونه و مدت ۷ سال با یه آقایی آشنا و دوست بودن و تو این مدت گاهی خوب گاهی بد با هم رابطه داشتن

و هم خانم هم آقا از نظر اجتماعی و شغلی تو شرایط خوبی هستن

چند روزی هست که خانم متوجه شدن که این آقا با یه خانم دیگه هم انگار رابطه دارن 

( چند روز پیش این آقا با من تماس گرفتن و کلی چرت و پرت گفتن که اگر کسی با من تماس گرفت من چیزی از رابطه با دوستم رو لو ندم و من کلی شوکه شدم و چند دقیقه بعد یه خانومی تماس گرفتن و خودشون رو همسر این آقا معرفی کردن و منم چیزی نگفتم که لو بدم ایشون رو)

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

و من دلم طاقت نیورد و به دوستم جریان رو گفتم

و هر چی تماس گرفته دوستم یا پیام داده که صحبت کنه با آقا

هیچ جوابی ایشون نداده 

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و ما بهش گفتیم که ولش کن و بیخیال شو 

اما دوستم طاقت نمیاره و میگه میخواد با خانومه تماس بگیره و جریان رابطش رو لو بده

تا حداقل دلش آروم بگیره

الان حدود یک هفته گذشته و خبری از آقا نیست و ما هرچی تماس گرفتیم جوابی نداده که حداقل بیا دلیل خیانتت رو بگو

چون واقعا دوستم خیلی خیلی پاکه و 

و تو این مدت دوستی نه به کسی نگاه کرده نه رفتار ناپسندی داشته

حالا میگه میخوام تماس بگیرم با خانومه

از یه طرفی میگه این رفتار دور از شان و شخصیت من هستش

الان طفلی همش داره گریه میکنه که چرا این رفتار رو باهاش کردن

حالا لطف کنین شما هم راهنمایی کننین که راه درست چی هست و چیکار کنه؟

کار خوبی کرده تا واضح شدن کامل همه چیز اصلا جوابی ندهد

خب هیچ جوابی نمیده بهش

سلام دوست عزیزم میشه کمکم کنید من ۷ روزه بلفارو کردم کشیدگی روی پلکم اذیتم میکنه شما همینطوری ب ...

سلام عزیزم

طبیعیه این کشیدگی 

بخیه رو که روز دهم بکشی بهتر میشه حتما ترمیم کننده خوب بگیر تا رد بخیه نمونه

پماد میزنی و چربش میکنی؟؟؟

فقط اصلا دستکاری نکنش و نخارون

بزار کم کم خودش درست میشه

سلام عزیزمطبیعیه این کشیدگی بخیه رو که روز دهم بکشی بهتر میشه حتما ترمیم کننده خوب بگیر تا رد بخیه ن ...

سلام بله چربش میکنم اما  احساس سنگینی و کشیدگی روی پلکم اذیت میکنه  خدا کنه بخیه ها رو کشیدم خوب بشه   ممنون

سلام بله چربش میکنم اما احساس سنگینی و کشیدگی روی پلکم اذیت میکنه خدا کنه بخیه ها رو کشیدم خوب بشه ...

هم بخاطر بخیه هاست و هم اونجا که پلک برش خورده کلی عصب و رگ بوده تا اینا ترمیم بشن زمان میبره

شاید گاهی حس کنی که یه عالم سوزن وارد پلکت میشن و خیلی دردش بد هستش 

اما طبیعیه و نگران نباش

اگر چشمت هم خشک شده قطره اشک مصنوعی بگیر تا پلک زدن روانتر بشه

هم بخاطر بخیه هاست و هم اونجا که پلک برش خورده کلی عصب و رگ بوده تا اینا ترمیم بشن زمان میبرهشاید گا ...

آره همین حس رو دارم انگاری کلی سوزن وارد پلکم میشن  من چون اعصابم ضعیفه وسواس فکری دارم  تحملم کمه  ای کاش عمل نمیکردم  ممنون که وقت گذاشتید سلامت باشید ♥️🌷♥️⚘🌹

آره همین حس رو دارم انگاری کلی سوزن وارد پلکم میشن من چون اعصابم ضعیفه وسواس فکری دارم تحملم کمه ...

نه عزیزم اینجوری فکر نکن چند ماه دیگه که ورم و دردش کم شد نتیجه جراحی رو میبینی و خوشحال میشی

جز صبر کار دیگه ای نمیشه کرد