2777
2789
عنوان

در مورد بلوغ دخترم راهنمایی میخوام

163 بازدید | 13 پست

من خودم چند روز بعد از تولد ۱۱ سالگیم پریود شدم 

رشد سینه ها یادم نیست بعد از پریود بود درسته ؟ یادم نیست

علائم دخترم ایناست: موهای زائد زیربغل و اندام خصوصی داره رشد میکنه ، سینه های خیلی ریز برجسته شده در حد نخود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی پیگیر بودمدیگه چند تا دکتر گفتن از ده سالگی طبیعیه بی خیال شدم

یعنی نبرم دکتر؟

مامان من انقدر سرش شلوغ بود با پریود شدن من شوکه شده بود ، یعنی من موی زائد اینا درنیاورده بودم نگرانم بشه؟؟ برام سوال شد واقعا😢

نه عزیزم ممکنه این علائمو داشته باشه ولی حالا پریود نشه . من دخترم موهای زائدش کامل دراومده سینه ها هم برجسته شده ولی پریود نمیشه 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

من نمیگم لخت جلوی همه راه بره اما طوری تربیتش کنین که بابت سینه هاش قوز نکنه و بابت پریود شرمنده و خجل و احساس گناه و پلیدی نکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .