2777
2789
عنوان

چقدر احتمال داره بچم چشم رنگی بشه

178 بازدید | 27 پست

یه سوالی داشتم در وهله اول فقط از خدا سالم بودن دخترمو میخوام و خداروشکر میکنم که تمام غربالگری ها سالم بودن اما یک سوال دارم راجع به ظاهر 

خودم و همسرم سبزه پوست هستیم اما من تو بچگی موهای طلایی داشتم همسرم چشمهاش عسلی خواهر همسرم چشم‌هاش سبز پدر همسرم سبز و برادر همسرم سبز هست اما خیلییییی تیره تو عکسهای جوانی میبینم که خیلی روشن بودن پدر خودم هم سبز تیره هست چند وقتی هست به دلم افتاده کاش دخترم چشم‌هاش رنگی بشه و موهاش طلایی 

از لحاظ موهای بور که اکثریت اطرافیان بچم حتی خود من موهای طلایی داشتم امکانش زیاده 

بنظرتون بااینک چشمای من مشکی هست همسرم عسلی تیره باتوجه به ژنتیک اطرافیان چقدر احتمال داره فرزندم چشم رنگی بشه ...

هیچکدوم از نوه های سمت خانواده شوهرم چشم رنگی نشدن

احتمال داراپه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انشاءالله چش رنگی باشه من هنوز ازدواج نکردم ولی آنقدر دوست دارم وقتی بچه دار شدم بچه ام چش رنگی باشه 😂بعضی ها میگن اگه میخوای بچه ات ب کسی بره و ظاهرش شبیه اون بشه همش برو نگاش کن همیشه جلو چشمت باشه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

من چشای پدر همسرم آبیهمسرمم سبزعسلیولی دخترم مشکککککیهمسرم میکف خدا کنه روشن نشع دختر چشم روشن دوست ...

نگو من آرزوم اینه همش دعا میکنم رنگی بشه خیلی دوست دارم 

احتمالش هست عزیزم ولی کمه..من خودم پسرعموم چشاش سبزه خانمش تیره..بعد هر ۴ تا بچش چشاشون ب مادرشون رفتن..‌در صورتی ک پسرعموم و مادرش و خواهرش هر سه سبزن...محض دلخوشی یکیشونم ب باباشون نرفته..اون یکی دخار عموم ک خواهرشم هست دوتا بچه داره اونام جفتشون ب شوهرش رفتن ک مشکیه‌‌‌...در کل رنگ تیره ژنش غالبه،معمولا در صورتی میشه که ژن رنگ روشن تو هر دو طرف وجود داشته باشه و مغلوب باشه

اینجا یکی میگفت هر روز یه پیاله زیتون میخورده بچش سفید و بور و‌چشم رنگی شده حالا امتحان کن

از زیتون متنفرم فقط دعا میکنم ب تغذیه اعتقاد ندارم بنظرم ژنتیک عاملشه