2777
2789
عنوان

همه از مادرشوهر میگن اما من اینبار

301 بازدید | 25 پست

اقا خواهشا خودتون بذارید جای من ببینید چیکار میکردین

داستان ازین قراره ک من و شوهرم خونه مادرشوهرم اینا بودیم ک بحث ی یارویی درومد ک  اشناست و خیلی پارتیش کلفته و واس کسی کار جور کرده البته ما میدونیم ک اونقد صمیمی نیستیم ک اون شخص بخواد واس ما کاری کنه 

من ب شوخی رو کردم ب مادر شوهرم و گفتم مامان نمیتونی برای من ی کار بگیری و اینا 

یهو پدر شوهرم رو کرد ب من و گفت اگر قرار بر این باشه ک واس کسی کار بگیریم محدثه تو اولویته (جاریم)!

من گفتم چرا اون؟ گفت چون اونم خیلی دوست داره ک کار کنه

(اضافه کنم ک جاریم اصلا ادم کاری نیست و جدای اون اصن این بحثا ب شوخی بود و اونم میدونست حقیقت نداره اما بمن سریع واکنش نشون داد)

کلا  توجه شون ب اوناس و در حضور اونا با من کمتر گرم میگیرن و ب اونا بیشتر توجه میشه 

تا الان سکوت کردم اما بعد این موضوع رفت و امد کم میکنم تا اینکه دیشب زمانی ک با شوهرم حرف زذ خواست تا با من حرف بزنه 

ک میگفت چرا پیدا نیستی و اینا کمتر میای باید ب ما سر بزنی بیشتر 

و من با نهایت احترام صحبت کردم و هیج ب رو نیاوردم از ناراحتب

حالا شوهرم درومده میگ چرا صمیمی نیستی مثل قبل باهاشو و اونا چون راحتن باهات اینجورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده بفهمن حساسی بدتر میشه

من ک کلا کاری ندارم باهاشون

عید رفتم خونشون تا الان دو تا کوچه هم فاصله داریم پارسالم فقط عید رفتم مادرشوهرم میاد من نمیرم اگه هم شوهرم بگه خیلی رسمی رفتار میکنم کلا هم بریم خونه پر دوساعت میشینیم 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

هر جا دیدی احترام و شخصیتت زیر سوال رفت ، سنگین باش 

خودم خونه مامانم میرم ولی همسرمو تا دعوت نکنن نمیاد 

و همیشه احترامش سر جاشه با اینکه مامانم همسرمو خیلیییییی دوست داره

منتظر صمیمیت نباش خیلی محترمانه رفتار کن همین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بین ماهم فرق میذارن

من تحویلشون نمیگیرم

نمیرم اصلا با اینکه نزدیکیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اهمیت نده بفهمن حساسی بدتر میشهمن ک کلا کاری ندارم باهاشونعید رفتم خونشون تا الان دو تا کوچه هم فاصل ...

شوهرم خیلی دویت داره رفت و‌امد با خانوادش رو

با خانوادخ من اصن صمیمی نمیشه