2777
2789
عنوان

درد و دل

188 بازدید | 25 پست

سلام خدمت دوستان عزیز سایت

روزتون بخیر ببخشید خیلی معذرت میخوام از خانومهای 

محترم سایت 

من کاربر آقا هستم جایی پیدا نکردم که باشه مناسب آقایون باشه که بخوام راهکاری بگیرم

من یه آقا هستم 35 سالمه شغلم آزاد هستش 

چند شعبه پروتئینی دارم البته با برادرم هستیم

ماشین و خونه هم دارم ولی هر وقت خواستم سمت ازدواج برم از آینده و زندگی این شرایط جامعه زیاد نمیتونم

با دل قرص برم جلو خانواده خوبی هم دارم

درآمدم هم خدا رو شکر بد نیست ولی واقعاً میگم 

نشه یه موقع یه بنده خدایی رو بیارم تو زندگیم بعد نتونم 

جوابگو نیازهاش باشم 

بخدا اینقدر فکر میکنم به موضوع ازدواج دیگه مغزم جواب نمی‌ده 

میشه از خانومها و آقایون  با تجربه خواهش کنم 

راهنماییم کنید 

دلم قرص بشه برای ازدواج ممنون میشم از همه شما عزیزان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با یه آدم هم سطح خودتون ازدواج کنید نیازی نیست برید سمت دختر با توقع های بالا

مگه من دنبال دختر سطح بالا هستم 

فکر کنم قشنگ متوجه حرفم نشدید من کلا دلهره ازدواج دارم نه 

آدمش

تا حالا کسی رو تو زندگیت دوست داشتی ؟اقایون وقتی عاشق میشن چیزی به اسم نمی تونم ندارم بایدی میشه برا ...

بله قبلنا خیلی سال پیش ولی الان چند ساله کسی تو زندگیم نیست

بله قبلنا خیلی سال پیش ولی الان چند ساله کسی تو زندگیم نیست

به نظرم باید بری جلو اگر شرایط خوبی دارین و از همه مهم تر از لحاظ ذهنی امادگی ازدواج رو دارین

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

سلام داداش، خداقوت

نگرانی‌هات کاملاً طبیعیه و خیلی‌ها قبل ازدواج همین حس رو دارن. شرایطت خوبه (کار، خونه، درآمد)، ولی زندگی مشترک فقط پول نیست؛ مهمتر از همه داشتن یه همدل و رفیقه.

واقعیت اینه که هیچ‌وقت همه چیز صد در صد ایده‌آل نمیشه. کسی موفق‌تره که با وجود ترساش، اقدام بکنه و بعدش با همسرش زندگی رو بسازه.

اگر با طرفت روراست باشی و دنبال یه آدم همراه و فهمیده باشی، خیلی از دغدغه‌هات حل میشه. خیالت راحت، مهم اینه که خودت آدم متعهد و مسئولیت‌پذیری هستی.

در کل: از ترس آینده حرکت نکن، کسی خوشبخت‌تره که دل بده و با عقل پیش بره. اگه دوست داشتی با مشاور حرف بزن، خیلی کمک میکنه.

**قوی باش، خودتو دست کم نگیر، برو جلو!**

آرزوی خوشبختی.👌🏻✨

به نظرم باید بری جلو اگر شرایط خوبی دارین و از همه مهم تر از لحاظ ذهنی امادگی ازدواج رو دارین

والله شرایطم بد نیست خدا رو شکر درآمد کاریم هم خوبه 

راستش رو بخواید دختری باشه که دوسش داشته باشم 

به دلم بشینه باز کلی دام قرص میشه 

والله شرایطم بد نیست خدا رو شکر درآمد کاریم هم خوبه راستش رو بخواید دختری باشه که دوسش داشته باشم به ...

اگر سنتی پسندید که می تونید از خواهر و مادرتون کمک بگیرید کسی در اطرافتون بهتون معرفی کنه 

اگر هم که این شیوه اشنایی رو دوست ندارین حقیقتا باید صبر گنید 

دیگه انتخاب با شماست 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

دهه شصتیا هنوز تو این افکار هستن بعد دهه هشتادیا چنتا بچه دارن بزرگ میکنن.

ازدواج کن. الانشم دیره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سلام برادر

من بهتون حق میدم کاملا

الان دختر خوووب خییلی کم و نادره

البته که پسر خوب هم کمه

ترستون طبیعیه واقعا

من همیشه میگم اگه پسر بودم اصلا ازدواج نمیکردم بخاطر شرایط الان دخترها و خانمها

متاسفم که با این حرفم خییلی از خانمها ناراحت شدن🍀