2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطوری پوستم روشن تر شده و

683 بازدید | 56 پست

منافذ پوستم جمع شده😍😍😍

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همون پست اول نگفتی

الان میگم گفتم شاید کسی نباشه الکی تایپ نکنم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

منم کمک کنینی 

روتین پوستی اینطوریه که غروب یا شب معمولا شب اول میسلار گارنیر بلر فوم ویتامین سی ویتالیر بعد تونر روشن کننده ژنوبایوتیک میزنم

دیشب نیاسینامید ویتالیر اضافه کردم با مرطوب کننده پوست حساس درمالیفت که بعدش میزنم

صورتمو بند کردم معمولا بند از بند جوش میزنه ماسک خونگی میخوام بزارم میترسم بدتر شه تداخل داشته باشه با این روتینم چی بزنم  مثلا خیار ماست سفیده تخم مرغ تداخل داره با روتینم؟

قبل اینکه بخوام برم حمام یک مقداری جوش شیرین با دو سه قطره روغن نارگیل و گلاب قاطی میکنم و میزنم به پوستم. فقط این ترکیب نباید بیشتر از سه دقیقه و نهایت پنج دقیقه رو پوست بمونه وگرنه پوست را میسوزونه

😐😐🤣🤣🤣🤣🤣نگیدلیزر

نه عزیزم بخون

ممکنه به هر پوستی نسازه و اینکه ویتامین سی روشن میکنه ولی بازم به هر پوستی نمیسازه از دلایلی که ویتامین سی نمیزنم اینه که به آفتاب حساسیت پیدا میکنه پوست حساس تر میشه ولی عاشق سفید شدن پوستم

منم کمک کنینی روتین پوستی اینطوریه که غروب یا شب معمولا شب اول میسلار گارنیر بلر فوم ویتامین سی ویتا ...

عزیزم در خصوص جوش بعد از بند یک چیزی من تجربه کردم متاسفانه بعضی ها دستشون جوش میزنه جایی که میری بند انداختن عوض کن این تجربه شخصی منه