خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
میتونم کمکت کنم بدون عمل جراحی که خیلی هزینه برهستش ,دفعشون کنی با طب سنتی
نظرتون چیه؟
البته با فرستادن کلی رضایت و عکس دفع کیست سلامتجوهام توکانالم درایتا
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
مرسی عزیزم شما میدونی عملش سخته یا نه بعدش میتونم باردار شم
عملش تا حدودی سخته
ولی کیست ها ازروسوب وسردی بیش ازحد تخمدانها به وجود میاد،باید ریشه ای درمان کنی تا هم کیستها دیگه برنگردند وهم به امید خدا بارداربشین
درکت میکنم گلم ،حق داری ولی وقتی نتایج رضایت درمانجوها و وویس رضایتشون و عکس هاروببینی میدونم نظرت عوض میشه