2777
2789

من تو سونوگرافی یه کیست 100 میل داشتم دکتر گفت جراحی کنم رفتم ام ار ای ک دقیقا مشهص شه حالا جوابش اینه میشه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه 

الان یعنی دوتا کیست دارم 

کسی تا حالا جراحی کرده بعدش ب مشکل نمیخورم؟

بله دوتا کیستن

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم کمکت کنم بدون عمل جراحی که خیلی هزینه برهستش ,دفعشون کنی با طب سنتی

نظرتون چیه؟

البته با فرستادن کلی رضایت و عکس دفع کیست سلامتجوهام توکانالم درایتا

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

مرسی عزیزم شما میدونی عملش سخته یا نه بعدش میتونم باردار شم

عملش تا حدودی سخته 

ولی کیست ها ازروسوب وسردی بیش ازحد تخمدانها به وجود میاد،باید ریشه ای درمان کنی تا هم کیست‌ها دیگه برنگردند وهم به امید خدا بارداربشین

ممنون از لطفت عزیزم ولی با طب سنتی موافق نیسم

درکت میکنم گلم ،حق داری ولی وقتی نتایج رضایت درمانجوها و وویس رضایتشون و عکس هاروببینی می‌دونم نظرت عوض میشه