2777
2789
عنوان

دوستی

66 بازدید | 9 پست

شما هم دوستای خیلی کمی دارید یا من مشکل دارم کلا بعد چند سال با یکی اشنا شدم دوست شدیم دوسال شده ولی حس میکنم اینم میخوام قطع رابطه کنم ببنید اون خیلی مذهبیه من نیستم خانوادش خیلی گیرن رو بیرون رفتن اینا منم تا اینجا همش کنار اومدم میرفتم دانشگاه میدیدمش بعد دیگ گفتم من دیگ دانشگاه نمیام ی بارم شناسایی شدم فهمیدن دانشجو نیستم😬 ولی اون حاضر نیست تحت هیچ شرایطی پاشه بیاد ب من میگ تو مرخصی بگیر بیا اینجا من سرکار میرم میگ مرخصی بگیرم برم دانشگاه ببیند مثلا اون تا 12.30 کلاس داشت من 1.30 تعطیل میشدم میگ تو 12 مرخصی بگیر بیا دانشگاه باهم بریم بگردیم درحالی من میگفتم تو دانشگاهت تموم شد بیا مغازه 1 میرسی بعد یکم بشینیم میریم میگه نه اخر سر من دیگ قاطی کردم که دوساله من دارم برنامم با برنامه اون جور میکنم اون حاضر نیست هیچ کاری کنه باهاش بحثم شد بعد برگشته میگ میدونی نکه نخوام بیام ها میخوام پریود شم دلم درد میکنه نمیتونم بیام تو میای بیا اگ نه بمونه برای هفته دیگ بچه خر میکنه اگ دلش درد میکنه من برم اونجا بعد بریم بگردیم دیگ درد نمیکنه اون بیاد اینجا درد میگیره هعی چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ دوستی ندارم کلاو اوکیم خیلییی زیاد

منم هیچ دوستی ندارم ولی ی جورایی حس میکنم مشکل دارم انگار 

شما حس تنهایی نمیکنی؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

نمیدونم چرا یه دختر پیدا نمیکنم باهم جور باشیم دوست شیم رو اعصابه واقعا چرا اخه 🤦🏻‍♀️

من کلا بر نمیخورم با دخترا فهمیدم اینو😂😭

تنهایی برام بهتره

میتونین ماهی صدام کنین🎀

من کلا بر نمیخورم با دخترا فهمیدم اینو😂😭تنهایی برام بهتره

دقیقا منم همینم ی مدتی تو بازی های متخلف با پسرا دوست بودم ولی بعدا ب این نتیجه رسیدم که با پسرا نمیشه دوست شد 🤷🏻‍♀️