2777
2789

عروسی دخترعموم بود یه دختر دارم ۱۵سالشه رفتیم لباس واسه یه شب شد حدود ۸تومن. خودمم فقط یه پیرهن خریدم ۲۵۰۰ . لباس داریم منتها تکراری بود. شوهرم بزور پول داد. حالا جمعه شب عروسی بود کارت دعوت آوردن پریروز. امروز تلفنی زنگ زدن که دختر خواهر شوهر خواهر زنعموم تصادف کرده ۲۰سالشه فوت شده. عروسی و کنسل کردن. شوهرم هی داره غر میزنه که زود رفتید خرید. عید هم کلی هزینه لباس و خریدمون شد. خب مگه تقصیر ماست همه چی گرون شده ۲تیکه جنس برمیداری میشه فلان تومن. غرش و ما باید بشنویم  

خداوندا تویی حامی وحاضر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم کلا دو سه دست مجلسی داشته باشم با همینا میرم مجلس و برامم مهم نیست تکراریه. انقدر خرج زندگی زیاده که حاضر نیستم پول پای یه شب بدم. اگه شوهرت وضع آنچنانی نداره مراعات کنید اوضاع سختیه

من ترجیح میدم کلا دو سه دست مجلسی داشته باشم با همینا میرم مجلس و برامم مهم نیست تکراریه. انقدر خرج ...

واقعا الان دست و بالمون خیلی خالیه. ولی خب چاره نداشتیم. دخترممتو سن بلوغه گفت اگه لباس جدید نخرید من نمیام عروسی. 

خداوندا تویی حامی وحاضر