2777
2789
عنوان

بعد از خیانت همسرم هنوز آدم سابق نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4584 بازدید | 154 پست
منظورت طلاق عاطفی هستش

بله چون بخوای طلاق بگیری آینده بچه هات نابود میشه از طرفی هم دیگه بخوای مجدد ازدواج کنی معلوم نیست چ جور آدمی باشه یکی نباشه از همین بدتر...تنها هم بخوای زندگی کنی همه به چشم بد به زنه مطلقه نگاه میکنن....به نظرم بچسب به بچه هات وزندگیت 

این کثافت تازگیا سفت شده قبلنا خیلی بهم پول می‌داد کنه کم عقل جمع میکردم وقتی پونزده بیست تومن میشد ...

سعی کن یه جوری رفتار کنی که بتونی ازش پول بگیری حتی اگه شده الکی موهای پشت گردنشو بزنی با لجبازی فقط خودت ضرر میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت وتقدیم کن بره تو لجن دست وپا بزنه ولی سعی کن هرطور شده بمونی واموالشو ب نام خودت وبچه هات بزنی حتی شده با ابراز علاقه الکی اونجور که بهت خیانت کرد لجبازی فقط باعث میشه هیچی بهت نده

بله چون بخوای طلاق بگیری آینده بچه هات نابود میشه از طرفی هم دیگه بخوای مجدد ازدواج کنی معلوم نیست چ ...

طلاق عاطفیم راهش نیست چون راه خیانتو باز میکنه،منم از یه چیزایی از شوهرم ناراحت بودم دیگه رابطمو باهاش قطع کردم اونم رفت سمت خیانت،با وجود اینکه خداییش ذاتا اهلش نیس دیگه من ۱۷ ساله میشناسمش،گفت تو منو ول کردی من همش کار میکردم نیاز داشتم به یکی که بهم ارامش بده و....

طلاق عاطفیم راهش نیست چون راه خیانتو باز میکنه،منم از یه چیزایی از شوهرم ناراحت بودم دیگه رابطمو باه ...

چی بگم شرایط سختی استارتر داره آدم واقعا نمیتونه آدم خائن ودوست داشته باشه...

ب نظرم دعا زیاد بخون مخصوصا قرآن اصلا به همه چیز برکت میده و واقعا به این نتیجه رسیدم هربلایی سرآدم ...

مثلا اگه همسر استارتر اگه باایمان واقعی بود هیچوقت بهش خیانت نمی‌کرد چون خدارو ناظر اعمالش میدید

با کی؟

هوش مصنوعی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
لعنت به دردهایی که درمانشون تو گذر زمان هستش ولی خواهری این رده من رو زمان هم خوب نمیکنه شدم یه جناز ...

اینطورفکر نکن صبر داشته باش زمان تنهادرمانشه،فقط جلوی عصبانیت،گریه وهیجاناتتو نگیر باید حسابی تخلبه بشی این یه پرسه چند ساله هست،بعد ازدو یاسه سال کمی ارووتر میشی والبته قویتر کم کم میفهمی که به کسی تو دنیا غیراز خدا نمیشه تکیه کرد، انشاالله زود خوب بشی

سلام عزیزم سلام مهربونم سلام رفیق من خوب نیستم اصلا خوب نیستم امروز میخواستم باهاتون تماس بگیرم اما ...

سلام عزیزم ببخش نمیدونم چرا اعلان پیام برام نیومده بود الان خودم رفتم قسمت پیامهات دیدم جواب دادی ،گلم 

عزیزم از چه ترسیدی؟

منم خواستم پیام بدم گفتم شاید همسرتون ببینه

هر وقت مناسب دیدی واتساپ پیام بده با هم صحبت میکنیم❤️

فقط اینو بگم که اینو صدرصد همه میدونن خیانت یجور مرگه ولی مطمئن باش با این تفاوت که راه رهایی از اون بی شَک وجود داره مگر اینکه خودت نخوای😢

انشالله با هم میحرفیم❤️

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️