2777
2789
عنوان

خانمهای با تجربه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 24 پست
ماهی ۱۵۰۰بعد ۳۰تومن میدونی خب من دانشجو هستم کار ثابتی هم ندارم برای همون هم میترسم هم دوست دارم اسم ...

بازم به خودت بستگی داره 

سعی کن ریسک نکنی و آینده نگر هم باشی

ولی اگه میتونستی باز کنی خوب میشد

راستی میتونی راجع به شغلت یکم راهنماییم کنی؟

بازم به خودت بستگی داره سعی کن ریسک نکنی و آینده نگر هم باشیولی اگه میتونستی باز کنی خوب میشدراستی م ...

اره

کلا باید با مددجوهای کمیته امداد تماس بگیری و یک فرم براشون پر کنی به اعضای هر تماس موفق 8000تومن براتون ثبت میشه 

هزینه نت و تماس هم با شرکته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۱ و نیم ۳۰ میلیون درسته؟خب میشه ۲۰ ماه اگه مطمعنی ۲۰ ماه اینده میتونی هر ماهی ۱ و نیم قسط بدی شرکت کن این قرعه کشی ها خیلی خوبن بدون سود هستش و ضرری نمیکنی شغل هم ک گفتی بنظر راحت میاد تازه انگیزه میشه برات ک بیشتر کار کنی ایشالا ک نفرای اول اسمت دربیاد❤️

راستی کارش چجوریه گلم یکم توضیح میدی چه جور فرمی باید پر کنی اسونه ؟فرم کجا میفرستن ؟ماهی چقدر میشه ...

کلا با دانش آموزانی تحت پوشش تماس میگیری یک فرم هست از روی اون میخونی(سواله)اونا پاسخ که دادن داخل یک پرس لاینه براشون ثبت میکنی به اعضای هر یک تماس موفق ۸۰۰۰تومن برای شما ثبت میشه سر ماه اگر بالای دومیلیون شد براتون واریز میکنن

کلا با دانش آموزانی تحت پوشش تماس میگیری یک فرم هست از روی اون میخونی(سواله)اونا پاسخ که دادن داخل ی ...

ممنونم عزیز دلم کار جدید پیدا کردم خداروشکر❤️❤️البته برای شما چون دانشجو هستین شغل خوبیه موفق باشی همیشه💋💋