2777
2789
ادم اینا رو میشنوه تعجب میکنه آدما چقدر دغدغه هاشون متفاوته من تا درمورد ازدواجا میشنوم میگم باید م ...

حالا بهت بگم خواهرا خودش تیپا به روز و کاملا باز میپوشن وقتی میگم اونا نگاه کن میگه اونا به نا چه 

بعد میگه اونا خوب نیموشن مثلا نینی تنه میموشن با دامن کوتاه پا و شکمشون پیدا میگه اونا خوب میپوشن الهی خدا نگذره ازش

حالا بهت بگم خواهرا خودش تیپا به روز و کاملا باز میپوشن وقتی میگم اونا نگاه کن میگه اونا به نا چه بع ...

غصه نخور سعی کن روحیتو حفظ کنی خودتو سرگرم ی آموزشی چیزی بکن برو بیرون قدم بزن برای سوپرمارکتی که دیگه گیر نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بهت بگم خواهرا خودش تیپا به روز و کاملا باز میپوشن وقتی میگم اونا نگاه کن میگه اونا به نا چه بع ...

بستنی بخور بستنی ناراحتیو از بین میبره کاش منم امروز بستنی خریده بودم 

با اجازه استاتر عزیز

قرائت سوره یس به نیت سلامتی وتعجیل درظهور امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاالله
میخواهیم چهل نفر در یک روز نفری یک بار،سوره یس راقرائت کنیم
از اول صبح تا نیمه شب هم فرصت هست،فقط همین امروز

هرکس مایله در ختم سهیم بشه لطفا لایک کنه
به امید  تعجیل ظهور امام غریبمون وبرآورده شدن حاجات همه
التماس دعا

با اجازه استاتر عزیزقرائت سوره یس به نیت سلامتی وتعجیل درظهور امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان ...

عزیزم درست نیست خودت تاپیک بزنی از امروز هر تاپیک رفتم شما هم بودید بااین کارتون ی عده چ بسا فاصله هم گرفتند از دین اسلام 

ادم اینا رو میشنوه تعجب میکنه آدما چقدر دغدغه هاشون متفاوته من تا درمورد ازدواجا میشنوم میگم باید م ...

اره منم میگفتم حتا میخاستم مهاجرت کنم ولی خونوادم ...

عزیزم درست نیست خودت تاپیک بزنی از امروز هر تاپیک رفتم شما هم بودید بااین کارتون ی عده چ بسا فاصله ه ...

ببخشید گفتم شاید کسی قسمت باشه بخونه وگره ازکارش بازبشه

ان شاالله امام زمان برای هممون دعاکنن💚

که درس بخونی مستقل بشی؟

درسمو تا ارشد خوندم ولی چون فقط تو تهران شرایط کار خوب بود منم خونوادم مخالفت کردن دست از پا دراز تر برگشتم و با دوست پسرم ازدواج کردم و ....

درسمو تا ارشد خوندم ولی چون فقط تو تهران شرایط کار خوب بود منم خونوادم مخالفت کردن دست از پا دراز تر ...

همیشه فک میکردم اینایی که شوهر بدی دارن بخاطر اینکه درس نخوندن پس چی باعث خوشبختی میشه؟