2777
2789
عنوان

نمیخواستن مراسم عروسی بگیرم

128 بازدید | 10 پست

سلام من ۲سال پیش اومدم خونه خودم و برای عروسی آماده میشدم ک مادر همسرم فوت کردن دیگه نمیخواستن مراسم بگیرم تابعد سالگرد و بعدشم همسرم گفتن  نمیگیرمچون زیر ۱سقفیم همه هم فهمیدن زشته.خلاصه حالم خیلی بد شد تا اینکه مجبورش کردم الان بگیریم اخر ماه عروسیمه.ولی تو این چندروز ک مشخص شده تاریخش اینقدر حال من خوبکه نگو.میخواستم بگم هرکسی این اتفاق افتاد بیخیال نشه و حرف مردمم گور باباشون بگیرین خدا پولشو میرسونه .تازه ما از ۲۰۰تومن پولش هنوز ۵۰تومنشو از حقوقمان گذاشتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین حتما عروسی بگیر حتی اگر شده کوچیک و مختصر بعدها آدم افسوس میخوره

دقیقا من این ۲سال حالم خیلی بد بود تازه شوهرم میگفت پدرمادر شیم گفتم عمرا مراسم نگیریم اصلا خبری نخواهد بود دیگه خدا خواست و مراسمم شد

نه اتفاقا ایشالله بعد مراسم مادر میخوام بشم مادر ۱دختر کوچولو اگه خدا بخواد

افرین مبارکه انقدر بدم میاد حامله باشن مراسم بگیرن شما انگار نامزد بودید چه اشکال داره مبارکت باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید