برای کارم دلیل داشتم الان ۳۰ سالمه ۷سال ازاین ماجرا میگذره شوهردخترخاله مامانم سال ۹۱ ،۱۰۰میلیون پول بابامو میکشه بالا زنش پشت سرم به مامانم میگفت دخترت عقده ایه به من میگفت چاق بازو کلفت من اومن موقع سنم کم بود مامانم نمیذاشت جوابشونو بدم دخترخاله مامانم به مامانم میگفت شوهرت زن داره شوهرت بدرد نمیخوره هرچی دلش میخواست به ما میگفت مامانم نمیذاشت برینم به دخترخاله باهاش رفت وآمد هم میکرد منو به زور میبرد خونشون دلمو میشکوندن منم سال ۹۷ وقتی ۲۳سالم بود رفتم تلگرام دخترخاله مامانم هرچی ازدهنم دراومد به شوهرش و پسرش و بچه برادرش که یه دختر ۲ساله بود فحش های زشت دادم اونها هم ازمن بخاطر تهمت وافترا ازمن شکایت کردن شوهردخترخاله مامانم فرداش رفت رضایت داد گفت حتما به دختره بی احترامی کردید اذیتش کردید اومده فحش داده کسی الکی به کسی فحش نمیده من نمیدونم اون بچه دوساله گناهی نداشت بهش فحش دادم خوب من مگه چه گناهی کرده بودم خداشاهده هیچ بی احترامی بهشون نکردم حرفهای زشت پشت سرم زدن آبرومو بردن منم عصبانی شدم توتلگرام فحش دادم بهشون مامانم میگه دخترخاله مامانم بهش گفته مادرت ازسر دخترت برنمیداریم بچه برادرم بزرگ بشه میره ازدخترت شکایت میکنه پدرشو درمیاریم یعنی میتونه دختره وقتی ۱۸سالش شد بخاطر فحش هایی که بهش دادم ازمن شکایت کنه؟