2821
2789

برای کارم دلیل داشتم الان ۳۰ سالمه ۷سال ازاین ماجرا میگذره شوهردخترخاله مامانم سال ۹۱ ،۱۰۰میلیون پول بابامو میکشه بالا زنش پشت سرم به مامانم میگفت دخترت عقده ایه به من می‌گفت چاق بازو کلفت من اومن موقع سنم کم بود مامانم نمیذاشت جوابشونو بدم دخترخاله مامانم به مامانم میگفت شوهرت زن داره شوهرت بدرد نمیخوره هرچی دلش می‌خواست به ما میگفت مامانم نمیذاشت برینم به دخترخاله باهاش رفت وآمد هم می‌کرد منو به زور می‌برد خونشون دلمو میشکوندن منم سال ۹۷ وقتی ۲۳سالم بود رفتم تلگرام دخترخاله مامانم هرچی ازدهنم دراومد به شوهرش و پسرش و بچه برادرش که یه دختر ۲ساله بود فحش های زشت دادم اونها هم ازمن بخاطر تهمت وافترا ازمن شکایت کردن شوهردخترخاله مامانم فرداش رفت رضایت داد گفت حتما به دختره بی احترامی کردید اذیتش کردید اومده فحش داده کسی الکی به کسی فحش نمیده من نمیدونم اون بچه دوساله گناهی نداشت بهش فحش دادم خوب من مگه چه گناهی کرده بودم خداشاهده هیچ بی احترامی بهشون نکردم حرفهای زشت پشت سرم زدن آبرومو بردن منم عصبانی شدم توتلگرام فحش دادم بهشون مامانم میگه دخترخاله مامانم بهش گفته مادرت ازسر دخترت برنمیداریم بچه برادرم بزرگ بشه میره ازدخترت شکایت میکنه پدرشو درمیاریم یعنی میتونه دختره وقتی ۱۸سالش شد بخاطر فحش هایی که بهش دادم ازمن شکایت کنه؟   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نمیتونه 

چ آدم ناجنس و سمییه این دخترخاله مامانت

مادرت چرا اینو ول نمیکنه😓😐😣

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من از لحاظ اورثینک و نشخوار ذهنی:

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!