2777
2789

فقط خودم باشم و بس...حس می کنم بچه داری روز به روز برام داره سخت تر میشه با این که کمکی دارم...یا شایدم درون گرایی من عاملشه نمی دونم واقعاً...دیدین میگن فلانی سنش فلان قدره حوصله نداره اما برای من برعکس از سن کم حوصله ی شلوغی رو نداشتم...حتی دوست نداشتم و ندارم عروسی برم و عروسی هم خودم نگرفتم...وقتی اطرافم شلوغ میشه کلافه میشم...کاش یه استراحت یک هفته ای می شد آدم بره و بچه ها رو نبره...با دو تا بچه که دوقلو هستن و همه ی کاراشون با هم باید پیش ببرم دیگه حوصله ام نمی کشه...تازه ۷ ماه نشده اما من خسته ام خیلی...یادم نمیاد تو این چند ماه کی یه شب بدون این که نصف شب از خواب بیدار بشیم یه دل سیر خوابیدیم دائم مثل نگهبان بالای سرشونیم.😞😞

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

همه مادراهمینن وچون درونگرام شدیدادرکت میکنم درونگراهافقط براعشقشون حوصله دارن تمام

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه درونگرام که تو غربت و تنهایی مطلق دو تا بچه کوچیک دارم و پناهگاهم حمامه😂 قبل بچه تو خونه م حتی تی وی هم روشن نمیشد اکثرا تا مجبور نمیشدم برق روشن نمیکردم وقتای تنهایی الان بیا و ببین😮‍💨😂

چاره ای نیست تا بزرگ بشن عزیزم رو خودت باید کار کنی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که واقعا حق داری 

منم مثل تو بودم البته با شدت کمتر 

الان دیگه بچه هام بزرگتر شدن اون ادم قبلیو فراموش کردم 

اما عصبی ام 

اما فکر میکنم اگر یا روزی بمیرم تو قبر از تنهایی وحشت نداشته باشم بلکه لذت ببرم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه کمش بخاطر خستگیه 

بقیه اش اگر ناراحت نمیشی به نظر میاد افسردگی باشه  چون گفتی از قدیم ندیما هم شلوغی رو دوست نداشتی

پیشنهاد میکنم اگر تهرانی بری پیش دکتر امیربابک قائم مقامی 

خواهر منم مشکلاتی داشت رفت پیش ایشون الان خییییلی بهتره و منو دعا میکنه که این دکتر رو بهش معرفی کردم

شاید خودمم برم چون تازگیا خیلی دل نازک شدم و بغض میکنم مدام

وطن ای مادر غمدیده ام.......

همه مادراهمینن وچون درونگرام شدیدادرکت میکنم درونگراهافقط براعشقشون حوصله دارن تمام

وای گفتی این حرفت فوق روانشناسی بود 

الان اگر تونستی به تاپیک قبلی من سری بزن نطرتو بده ببین بخاطر اینه من انقدر به شوهرم وابسته ام .اون همش فرار میکنه من هی جلوشو میخوام بگیرم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دقیقاً و بدتر این که من غر می زنم اما وظایفم رو انجام میدم کامل،،کاش لااقل می تونستم بیخیال باشم تا حدی.

دقیقاً و بدتر این که من غر می زنم اما وظایفم رو انجام میدم کامل،،کاش لااقل می تونستم بیخیال باشم تا ...

نگران نباش زودی بزرگ میشن ومیشن عصای دست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

یه درونگرام که تو غربت و تنهایی مطلق دو تا بچه کوچیک دارم و پناهگاهم حمامه😂 قبل بچه تو خونه م حتی ت ...

دقیقاً همینه.

الان که واقعا حق داری منم مثل تو بودم البته با شدت کمتر الان دیگه بچه هام بزرگتر شدن اون ادم قبلیو ف ...

دور از جون...هیچی مثل تنهایی لذت بخش نیست...من حتی مهمونی زیاد برم یا دائم رفت و آمد تو خونه ام باشه استرس می گیرم و کلافه میشم...اما یه فامیلی داریم میگه نه من اگه یه روز از خونه بیرون نرم یا جایی نرم اذیت میشم...حالا من تو این شرایط خیلی سختمه.

یه کمش بخاطر خستگیه بقیه اش اگر ناراحت نمیشی به نظر میاد افسردگی باشه چون گفتی از قدیم ندیما هم شلو ...

آره افسردگی دارم اما افسردگیم انگار باهام عجین شده...نمی دونم چه جور بگم...مثل کسی که جزئی از شخصیتش شده...اما به ظاهر و توی زندگی روزانه اش اثر خاصی نذاشته... مثلاً من همیشه کارامو انجام میدم...تنبل نیستم...وظایفم رو کامل و دقیق انجام میدم...این جور نیست بگم افسردگیم نمی ذاره کار کنم...اما ته ته وجودم حس خنثی دارم یه حس منفی که سال ها ست باهامه و گاهی اوقات حاد تر میشه دوباره فروکش می کنه.

بچه من ۲سال و نیمه‌س منم یادم نیست کی شب را کامل خوابیدم😭😭😭

بچه داری خیلی سخته.😥😥