2777
2789

داداشم کلاسش ۴۱ نفرن بعد معلمشون آقاست 

نماینده میگه همه ۱ تومن بدین اصرار داره حتما باید نیم سکه به معلم بدن برای هدیه روز معلم 

بعد مامانا اعتراض کردن گفتن یچیز بهتر و ارزون تر هم میشه این زنه هم اومده توی گروه ۷ دقیقه ویس گرفته که توش ۵ ۶ بار به این اشاره کرد که اگه کل کلاس ۱ تومنم بدن بازم پول یه سکه نمیشه و خودش داره از جیب میزاره و بازم از جیب خودش داره پول میده برای معلم گل بخره و برای بچه ها شیرینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😐

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ما نفری سه میلیون  که این برای یکی از بچه هام هست.ولی درمورد شما چه اصراری هست سکه بگیرن یه چیزی مناسبتر و با قیمت پایین تر و یک نفر که تصمیم گیرنده نیست 

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما

😒😒😒 مام نفری ۲ میلیون دادیم برای مدیر  طلا بگیرین 

دبیریم البته 

خیلی زیاده این مبلغ ها. یه چیزای ساده هم میشه گرفت 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بخدا خدارو خوش نمیاد

بعضیا ندارن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

😒😒😒 مام نفری ۲ میلیون دادیم برای مدیر طلا بگیرین دبیریم البته خیلی زیاده این مبلغ ها. یه چیزای س ...

چندتا معلمید

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شاید یکی نخواد اصلا کادو بده 

معلم وظیفه شو انجام داده حقوقشم گرفته

اینکه بچه ها بهش چیزی بدن یا نه انجام وظیفه نیست

لطفه

میتونن این لطف رو انجام‌ندن حتی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!