2777
2789
عنوان

مزاحم خیابانی

219 بازدید | 22 پست

سلام دوستان، 

میدونم که خیلیاتون از مزاحم های خیابونی چه قدر اذیت شدید و نمیدونید که باید چنین مواقعی چه عکس العملی داشته باشید، 

قبل از شروع داستان امروزم بگم که قضیه مربوط به حجاب نیست. 

حتی خانم های محجبه هم مزاحم داشتند و خواهند داشت، 

و اینکه سکوت ما خانم ها باعث میشه که رفتارهای بدتری از خودشون نشون بدند ‌ پروتر بشند. 

اگه دوست دارید ادامه بدم و داستانمو تعریف کنم لطفا کامنت بزارید تا پربازدید بشه و بقیه به عنوان یک تاپیک مفید ببینند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اذیت نمیشم مگه طرف سیریش بشه 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

خب قضیه از این قرار هست که من چندبار هست که بچم میبرم پارک محلمون، دو تا پارک متفاوت هم میبرم و هربار هم با یک تیپ جدید رفتم. 

یه آقایی با ماشین نگه میداره و حرفای رکیک میزنه و از من میخاد که برم سوار ماشینش بشم. 

خیلی واسم جالب بود که من با بچم اومدم پارک، و چه قدر یک نفر میتونه مریض باشه که به زن شوهردار چشم داشته باشه. 

در چنین مواقعی من بسیار زیاد میترسیدم، از کسانی که داخل پارک بودند خجالت میکشیدم و احساس میکردم که چه قدر برای من زشته که این مرد داره مزاحم من میشه(نه بقیه زن‌های داخل پارک) 

و بیشتر فکر میکردم که شاید مشکل از من باشه، به حدی که خیلی روی من تاثیر گذاشته بود و سعی میکردم بچم پارک نبرم و پیاده روی نرم. با اینکه خیلی خانوم ها داخل پارک پیاده روی می کنند و تنهایی بچهاشون میارند پارک بازی کنند. 

ایندفعه سعی کردم آرامش خودم حفظ کنم. 

گوشی موبایلم در آوردم و به نحوی که متوجه بشه از پلاک ماشینش عکس گرفتم. ایشون هم پا به فرار گذاشت و ترسید ولی رفت اونطرف پارک ایستاد تا ببینه من با کدوم ماشین میرم یا اینکه منو تنها داخل پارک گیر بکشه یا چیزای دیگه….

خب در این شرایط خیلی بیشتر ترسیدم، 

همینطور فکرای مختلف توی سرم میچرخید، 

تماس گرفتم با شوهرم و بهش جریان گرفتم، 

خیلی منطقی رفتار کرد و گفت تماس بگیر با پلیس، 

تماس گرفتم و شماره پلاکش و لوکیشن خودم گفتم. 

شاید ۵ دقیقه طول کشید که پلیس اومد و عکسی که گرفته بودم نشونش دادم و همون موقع جریمه مزاحمت نوامیس واسش ثبت کردند که باعث میشه ماشینش توقیف بشه. 

عزیزم، وقتی با مزاحمت خیابانی مواجه می‌شی، اولین واکنش باید همیشه حفظ امنیت خودت باشه. اگر احساس خطر می‌کنی، بهترین کار اینه که از موقعیت دور بشی. در مورد اینکه سکوت باعث تحریک بیشتر میشه هم درست می‌گی، اما خیلی مهمه که در لحظه تصمیم بگیری که آیا جواب دادن به اون فرد امنیتت رو تهدید می‌کنه یا نه. در هر صورت، همیشه اولویت باید سلامتی و امنیت خودت باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

تروخدا چنین مواقعی نترسید، 

قرار نیست که پدرتان و همسرتون متوجه بشند، 

تماس بگیرید با پلیس معرفی کنید تا حالشون بگیرند، 

دیگه همه گوشی داریم، 

حداقل از ماشینش عکس بگیرید تا بترسه و فرار کنه. 

خب قضیه از این قرار هست که من چندبار هست که بچم میبرم پارک محلمون، دو تا پارک متفاوت هم میبرم و هربا ...

بآجی الان دوره زمونه یه جوری شده آدم درست رو هم بد میبین انقد ذاتشون بده قدیمی ها یه حرفی داره اونجور آدم به مادره خاهرش هم رحم نمیکنه

عزیزم، وقتی با مزاحمت خیابانی مواجه می‌شی، اولین واکنش باید همیشه حفظ امنیت خودت باشه. اگر احساس خطر ...

عزیزم بچم ۲ سالشه، باید صبر کنم تا یکم بازی کنه و بعد از پارک خارج بشم.