2777
2789
عنوان

خانم های باردار راهنمایی کنین لطفا

131 بازدید | 14 پست

سلام خانوما ای ویتامین دی ۳ رو باید چجوری خورد دکتر بمن گفت شبی یکی من الان یک هفته است میخورم امروز یه خانومی با تعجب بمن گفتن چرا شبی یکی میخوری خیلی نگران شدم 😟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ويتامن د رو غير باردارها ماهي يدونه ميخورن

بارداري هم من نخوردم دكتر ننوشته بود برام

كلسين قرص اهن و پريناتال از اول تا اخر بارداري

قوليك اسيد سه ماهه اول

امگا سه هم ماه پنج به بعد خوردم

عزيزم هيچ مشكلي نيست دكترم منم برام شبي يدونه نوشت دارم ميخورم حتما نياز داريم ديگه دكتر با توجه به ازمايشمون نوشته كمبودش خوب نيست سعي كن افتابم بگيري و شير ويتامين Dبخوري 

نه والا بهم نگفت  فقط دکتر برام نوشت شبی یکی 😔

عزیزم د۳ زیادش مسمومیت میاره

من هفته اول روزی یکی

بعد هفته ای یکی بعد ماهی یکبار خوندم

از دکترت بپرس دوباره

مقدار زیادش خطر داره

تا مطمین نشدی فعلا نخور 

Eft

عزیزم اول دکتر نگاه به نیاز بدنت می کنه و جواب آز ات. اکثرا یه هفته روزی یدونه، بعد هفته ای یک دونه و بعدم ماهی یدونه است 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .