2777
2789
عنوان

بچه سوم

145 بازدید | 18 پست

دختر ۱۲سال

پسر ۹سال 

شیش ماه پیش سقط داشتم 

بنظرتون شوهرم راضی کنم بیارم یا بیخیال 

شرایط مالی واعصابی دارم فقط چون جنینم ایست قلبی کرد میترسم دوباره بچه بیارم 

از وقتی سقط شد دلم گرفته اگه بود ماه بعد زایمان داشتم 😔

اگه اعصاب مالی خوبه چرا نیاری عالیه 

اونم خیلی طبیعه پیش میاد برا خیلیا نگران نباش منم یه سقط این مدلی داشتم بعدش باردار شدم خداروشکر 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اعصاب مالی خوبه چرا نیاری عالیه اونم خیلی طبیعه پیش میاد برا خیلیا نگران نباش منم یه سقط این مدل ...

یعنی جنین شما هم ایست قلبی کرد؟؟

شوهرم ترسیده میگه نه ولی خودم خیلی دوست دارم 

برای تصمیم گرفتن راجع به این موضوع حتما با مشاور خبره صحبت کن چون ممکنه دور از جون افسردگی قبل و بعد ...

بخدا گرفتم فقط نخواستم شوهرم وبچها آسیب ببینن 

هر روز به یادش گریم میگیره فقط نمی‌خوام اعصابشون خراب کنم از بس ناراحتی کردم تیروییدم عددش بالا رفت 

عزیزم توکل برخدا کن ،اگر شرایطش رو داری و دوست داری حتنا بیار ،بعدا پشیمون میشی دیگه فایده هم نداره ،من هم خیلی مردد بودم اولاش ولی بعد توکل کردم‌به خدا و اقدام کردم ،قبل از اقدام برو دکتر چکاپ کن  احتمالا غلظت خون داری که جنین ایست قلبی کرده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
یعنی جنین شما هم ایست قلبی کرد؟؟شوهرم ترسیده میگه نه ولی خودم خیلی دوست دارم

اره بچه دومم بود یهو قلبش از کار افتاد البته تو ۳ ماهگی 

بعد ۳ ۴ ماه باز باردار شدم 

دکتر گفت این مدل سقط خیلی رایجه 

بخدا گرفتم فقط نخواستم شوهرم وبچها آسیب ببینن هر روز به یادش گریم میگیره فقط نمی‌خوام اعصابشون خراب ...

قربونت خواست خدا بوده 

شاید اگه اون بچه به دنیا میومد شرایط خوبی نداشت 

اتفاقیه که افتاده و برای خیلیا هم ممکنه پیش بیاد 

مشاوره نرفتی تاحالا؟ 

اره بچه دومم بود یهو قلبش از کار افتاد البته تو ۳ ماهگی بعد ۳ ۴ ماه باز باردار شدم دکتر گفت این مدل ...

دیگه آزمایش غلظت خون و سقط ندادی ؟؟؟

منم تو ان تی متوجه شدم که تو هشت هفته ایست قلبی کرد 

قربونت خواست خدا بوده شاید اگه اون بچه به دنیا میومد شرایط خوبی نداشت اتفاقیه که افتاده و برای خیلیا ...

آره به خواست خدا احترام میگزارم بیشتر اذیت شدم دخترم عاشق بچه چه ذوقی داشت کار خونه می رسید نمیزاشت دست بزنم به چیزی 

دیگه آزمایش غلظت خون و سقط ندادی ؟؟؟منم تو ان تی متوجه شدم که تو هشت هفته ایست قلبی کرد

نه هیچی  ۸ هفته که خیلی زود بوده تو ۷ هفته قبل تشکیل میشه  اصلا از ماما بپرس من ۱۲ هفته بود بدون مشکلی اینجوری شد بارداری ۸ هفته تا ۱۲ سقط احتمال خیلی زیاده.  ندیدی میگن ۳ ماه اول رعایت کن یا چیزای گرم‌نخور سقط میشه چون جنین محکم سر جاش نیست یا اندام خاصی تشکیل نداده