2777
2789

اختلاف سنی مون ۱۱ هس،

۵ سالم هس ک ازدواج کردیم،

از نظر اخلاقی تایپ من نیس 

و همچنین ظاهر 

،

واقعا حس میکنم از دو جهان متفاوتیم 

نمیدونم این حس رو چجوری از خودم باید دور کنم؟

آیا تا آخر عمر این حس حسرت باقی میمونه؟

و زندگی بدون عشق؟

نمیدونم واقعا اگه قرار بود عاشقش بشم توی ۵ سال باید ی فرجی میشد...

نگید چرا بله گفتی 

دلیل بله گفتنم رفتن ب شرایط بهتر بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتی که تایپم نیستی و اصرار کرد؟؟؟ 

دقیقا یک دختره که رفته بودم خواستگاریش خیلی همه چی خوب بود که بهم گفت تایپم نیستی و انتظار یک شخصیت دیگه دارم منم فرار کردم ازش......

اوه اوه فک کن اصرار میکردم ۵ سال دیگه زنم این تاپیکو میزد

بهش گفتی اصلا تایپم نیستی ؟؟؟؟؟ اگه نگفتی و رفتی سفره عقد مقصر خودتی 

دقیقا سوال پیش میاد که چرا بله گفتی ، آدم باید حداقللل از یه چیزی خوشش بیاد دیگه بالاخره ! مثلا یکی قیافه طرف رو خوشش میاد از بقیه چیزاش چشم پوشی می‌کنه یکی اخلاق طرف یکی پول طرف

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
بپذیر شرایطتت رووقتی پذیرش اتفاق می افته ناخوداگاه حس بدت از بین میرهو جاشو به محبت میده نمیگم عشق م ...

آفرین دقیقا

ب پذیرش نمی رسم...هنوز حس میکنم مجردم و باید ب ارزوهام برسم

ببین اگه دلت پیش کسی دگ نیست، اگه واقعا الان شرایطت بهتره و اگه همسر خوبی داری، گاردت رو پایین بیار

سعی کن دوستش داشته باشی 

من با عشق ازدواج نکردم، ولی اوایل ازدواج واقعا فکر میکردم همسرم قشنگ ترین مرد دنیاس🤣🤣 در حالیکه چهره ش معمولیه

زندگیت و خراب نکن

آفرین دقیقاب پذیرش نمی رسم...هنوز حس میکنم مجردم و باید ب ارزوهام برسم

مطالعه کن

وقتی در حوزه ی خودشناسی مطالعه میکنی تازه میفهمی زندگی واقعی ازت چی میخواد و راحت تر به پذیرش میرسی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بهش گفتی که تایپم نیستی و اصرار کرد؟؟؟ دقیقا یک دختره که رفته بودم خواستگاریش خیلی همه چی خوب بود که ...

ن راستش بهشون نگفتم،دیر هم متوجه شدم ک تایپم نیستن

ینی جلسات اول ن...

بعد گیر کردم توی رو در بایستی و اینکه دلم سوخت واسش

اصلا نمیدونم چرا آیندم رو بخاطر اینکه طرف ناراحت نشه اینطوری خراب کردم

مسخره سسسسس