2777
2789
عنوان

حصار قرآنی

175 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

آیه‌ یا سوره‌ای از قرآن می‌دونین که باعث بشه حصار برای آدم ایجاد بشه که در مقابل سحر و جادویی که براش می‌زنن در امان باشه 

یه نفر هست که مدام نو سحر و جادو می‌کنه شاید بگم روزی ۱۰ بار. هم من و هم خانوادم رو 

من هر وقت می‌بینم ه مشکلی تو زندگیم به وجود اومده و خیلی یه دفعه‌ایه می‌فهمم که باز این خانم کارشو کرده 

اولا سوره زلزال می‌خوندم و به کلمه ( اشتاتا) که می‌رسیدم  بار تکرارش می‌کردم بعد می‌گفتم خدایا هر کس برای من و خانوادم سنگینی ایجاد کرده پس بفرست به خودش بعد اعوذ بالله می‌گفتم و بقیه سوره رو می‌خوندم. واقعا هم خیلی تاثیر داشت 

یه روز خسته شدم دیگه به خدا گفتم خدایا من واقعاً خسته شدم باید هر دفعه سه بار ین سوره رو می‌خوندم و ۳۳ بار اشتاتا رو تکرار می‌کردم و خیلی وقتا قاطی می‌کردم که چند بار خوندم 

یه یه دفعه به دلم افتاد که آیت الکرسی بخونم و واقعاًم اثر داشت 

حالا اگه کسی یه راهکاری داره راهکار قرآنی ه یه حصار ایجاد بشه برای من و خانواده‌ام که از شر این خانم در امان باشیم و نتونه دیگه جادو طلسم بکنه چه سوره‌ای باید بخونم؟چون واقعا دیگه خسته شدم

یه روش هست از روشا قدیمی خانواده مادریم سوره تکویربه اب بخون فوت کن یا سوره جن بعد اون اب بخور قبل خواب بخور اعضا خانوادم بدون اینکه بدونن بده بخورخ

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار قل هم که معروفه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مشکلاتی که برات پیش میاد چیان؟

شاید همه این ها رو داشته باشیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مشکلاتی که برات پیش میاد چیان؟شاید همه این ها رو داشته باشیم

کلا هممون تو خونه مریضیم. من ام اس دارم خیلی جزئی بود اولا ولی اون عوضی بهم یه آبی داد خوردم الکی بهم گفت آب زمزمه،خیر نبینه الهی بعد اون تعادلمو از دست دادم،یعنی کارایی که می‌کنه انقدر نرمال به نظر می‌رسند ه اصلاً هیچکس شک نمی‌کنه 

خیلی هم نزدیکه بهمون یعنی رفت و آمد داریم از تو بالشم یه دعا درآوردم ه باعث می‌شد همه با من دشمنی کنند 

اسم خودم و مادرم و اسم همسرم و مادرش توش بود اسما رو بریدم اسمای خدا رو با غلط گیر پاک کردم بعد دعا رو انداختم دور از اون موقع کلی مشکلاتم کمتر شدن 

هم از نظر مالی هم از نظر عاطفی 

یعنی اصلاً همسرم انگار منو نمی‌دید کلی رابطمون بهتر شد

وضع مالیمون بهتر شد وضع ما خیلی افتضاح شده بود 

پسرم یه دفعه جیغ می‌کشید اد و بیداد می‌کرد الان آیة الکرسی که می‌خونم دیگه داد و بیدادش قطع میشه

کلا هممون تو خونه مریضیم. من ام اس دارم خیلی جزئی بود اولا ولی اون عوضی بهم یه آبی داد خوردم الکی به ...

مادرشوهره؟

چرا بهش نگفتی؟

مادرشوهره؟چرا بهش نگفتی؟

چی میگفتم بهش ؟

یه کاری کرده که همه فک کنن من قاطی دارم و اون خیلی معصوم هست ، منظورم اینه که با جادو جنبل و دعا 

هیشکی حرفمو باور نمیکنه

قبلنا دخترم باور میکرد الان نمی‌دونم چیکار کرده دخترمم باور نمیکنه ، تازه خیلی هم دوستدار اون عفریته شده