2777
2789
عنوان

کسی می دونه تعبیر خواب آتش چیه

74 بازدید | 8 پست

فکر کنم امروز صبح بود قبل اینکه از خواب بیدار شم خواب دیدم ی بلوار هست که طرفای خونمونه اونجا هستم با ی دوست دوران مدرسه ابتدایی که خیلی وقته باهم قطع رابطه کردیم

اونجا داشتیم پیاده روی میکردیم گاهی هم می دویدیم و من حس خیلی خوبی داشتم اونجا آهنگ پخش میشد ازین آهنگ ورزشیا که با آدم انرژی میده و با سرعت میدویدم که یکدفعه همین دوستم اومد دستم رو گرفت و گفت مدرسه آتیش گرفته که منم نگاه کردم دیدم آتیش گرفته و باهم فرار کردیم و تو ذهنم میگفتم چرا آنقدر این مدت همه جا آتیش میگیره و دیدم همه مردمم دارن با ترس فرار میکنن و بعد از اونجا که دور شدیم ایستاده بودیم که ی پسره که اونم قبلاً میشناختمش اومد گفت آتیش سوزی تقصیر همون دوست دوران دبستانمه که من ازش دفاع کردم گفتم کار اون نیست و اون پیش من بوده

کسی می دونه تعبیر خواب آتیش سوزی و این خواب من چیه؟؟؟

نگرانم

آتش نماد پاکی هست 

مدرسه نماد جامعه 

که قراره به زودی 

آتش با نیروی اهورایی خودش اهریمن رو کنار بزنه 

پس یعنی خوابت خوبه 

قطعا مذاکرات به نتیجه مطلوب میرسه و از نظر اقتصادی و اجتماعی به جایگاه رفیعی خواهیم رسید . همانگونه که قبل از انقلاب بودیم 

آتش نماد پاکی هست مدرسه نماد جامعه که قراره به زودی آتش با نیروی اهورایی خودش اهریمن رو کنار بزنه پس ...

عزیزم من امیدوارم به زودی جامعه ما از این افتضاحی دربیاید و برام قابل ارزش هست اما می‌خوام بدونم برای من چه اتفاقی میوفته 

من که کاره ای نیستم اتفاقی که قراره در جامعه بیوفته در خواب من نمایان بشه

حتما ربطش به زندگی خودمه اما نمی‌دونم تعبیرش چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بگو آخه بازم مطمئن نیستم کی خواب دیدم

خواب آخرصبح چون مغز بیکاره همه چی میبینه. همش رویاست

مغز فقط دوساعت خواب واقعی میبینه. اونم یک ساعت بعد از به خواب رفتن شروع میشه. معمولا 3 تا 5 صبح.

صدقه بفرست. تمام