2777
2789
عنوان

دوراهی حیاتی بیاید کمک توروخدا

87 بازدید | 6 پست

من یه تایم طولانی با کسی تو رابطه بودم که وضع مالی معمولی رو به پایینی داره،خیلی دوستم داره و از لحاظ خانوادگی و مالی برای ازدواج با من مناسبتره 

از طرفی تو دانشگاه من بصورت اتفاقی عاشق کسی شدم که از لحاظ مالی یه چیززباورنکردنی ایه مثلا ساعتش ۲۰۰هزار دلاره

این ادمم بمن بی میل نیست تقریبا و خب اولای اشناییمون بود و تازه داشت یچیزایی بینمون شکل میگرفت که من بخاطر اون ادمی که دوسم داره ولش کردم(هیچوقت هم شرایط ازدواج نخواهیم داشت چون خیلی خیلی پولدارن و سبک زندگیشون واقعا متفاوته)

نمیدونم دارم چیکار میکنم با زندگیم شما بودین کیو انتخاب میکردین

شما اگه نفر اول رو دوست نداشتی نباید باهاش وارد رابطه میشدی که الان انقدر سردرگم باشی

همسر منم خانوادش وضع مالیشون نسبت به ما خیلی بهتره و چیزی که باعث شد راحت بتونیم با این تفاوت کنار بیایم این بود که قرارگذاشتیم کمکی از خانواده نگیریم و خودمون دوتایی همه ی هزینه هامونو گردن بگیریم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اگه نفر اول رو دوست نداشتی نباید باهاش وارد رابطه میشدی که الان انقدر سردرگم باشیهمسر منم خانواد ...

این تفاوت شرایط مالی رو فرهنگا هم تاثیر گذاشته صرفا یکم پولدارتر بودن طرفم نیست

اینا اصالتا پولدارن و درکی از پول کم ندارن

طرف ساعت دستش قیمتش از خونه ما بیشتره

تاپیک اخرت یهو شوهر پیدا کردی؟؟ چقد شما فیکای بی هویت زیادید مشخصه بیکار و الافید ریپ بزن تا جونت دربیاد

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️