2777
2789

دکتر از وقتی که خواهرم بهش گفته که باید استرحت کنی حتی چایی هم دم نمیکنه به خواهرمم میگم یکم تو کارا کمکم کن مامانم سرم داد میزنه یا حتی تو جمع و پهن کردن سفره هم کمکم نمیکنه یعنی ادمی که استرحت مطلفه تا این حدم نباید کار کنه؟

جرات نمیکنم به خواهرم چیزی بگم چون مامانم خیلی پشتش رو میگیره 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

اگه بارداره حتما دکتر نیاز دونسته گناه داره

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مشکلی داره

بارداره 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

بارداره مگه ک استراحت مطلق باشه😐

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

استراحت مطلق فقط میتونه بره تا دستشویی و حمام بارداره ؟

اره عزیزم 

استراحت مطلق اره نباید این کارهارو هم بکنه

واقعا ؟نمیدونستم 

وای اگه بارداره حتی برا سرویس رفتن هم کسی باید ببره و بیاره اسمش روشه دیگه استراحت مطلق 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اگه انقدر وضعش بده که استراحت مطلق داده بهش یعنی نبید کاری کنه دیگه معنی مطلق اینه
ولی اگه بهش گفته استراحت کن تا وقتی بهتر میشی اینا دیگه میتونه کارای کوچیکو بکنه ولی خب مامانتون چون میترسه گفته استراحت کنه کاری بهش ندین
فرق گذاشتن نیست 

کاربر اقا هستم 

استراحت مطلق هیچکار نباید بکنه 

فقط دستشویی و حمام و نیاز بود بره پیش پزشک ، همین .

اگر سابقه سقط داشته باشن حتی بعضی ها دستشویی هم نمیرن و لگن میذارن واسش .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ