2777
2789

من یماه زایمان کردم یکماهه درگیرشم هر روز بدتر،دکتر رفتم سرم و تقویتی داده،چند روز تب لرز دارم امروز بجز تب لرز حالت تهوعم دارم،البته سرفه خلط دار هم خیلی میکنم، برا شما علایمش چیه؟ چیکار کنم خوب شم دمار از روزگارم دراورده

خدایا شکرت

قدم نورسیده مبارک 😍💜🌹

تب و لرز سرفه بی حالی بدن درد

باید سیستم ایمنی رو تقویت کنی شما الان خیلی ضعیف شدین

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم نورسیده مبارک 😍💜🌹تب و لرز سرفه بی حالی بدن دردباید سیستم ایمنی رو تقویت کنی شما الان خیلی ضعی ...

ممنون، سلامت باشی

اره بدنم خیلی ضعیف شده،بد غذام شدم هیچی نمیتونم بخورم

خدایا شکرت

سوپ گوشت بوقلمون معجزه میکنه

صدقه بزار کنار،روِغن بنفشه بزن زیر گلو تا روی سینه راعالیه

مایعات وآب سیب بگیر با ی قاشق عسل بریز توش،بهترین داروهست،شیر عسل،آب جوش عسل 

این سه مایع تو بدنت قوت میاره زود خوب میشی

راستی ۷تا دونه سیاه دونه هم تو ی قاشق عسل بخور،اینم بدنت گرم میکنه

دارچین و زنجفیل بریز داخل چایی

ممنون، سلامت باشیاره بدنم خیلی ضعیف شده،بد غذام شدم هیچی نمیتونم بخورم

زوری بخور عزیزم ضعیف میشی شیرت کم میشه

منم گرفتم زوری میخوردم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سوپ گوشت بوقلمون معجزه میکنهصدقه بزار کنار،روِغن بنفشه بزن زیر گلو تا روی سینه راعالیهمایعات وآب سیب ...

اینا درست خوبن ولی کافی نیستن تا آمپول نزنه خوب نمیشه من خودم تو عید  کرونا گرفتم حالم بشدت بد بود تا آمپول زدم خوب شدم

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

من این کلاس مزاج و درمان آقای حسینی عضو شدم،سالی که گذشت اصلا پول دکتر و دارو ندادم

هم خودم هم  بچه هام

قبل عید بچم تب ویروسی گرفت همین آب سیب عسل وسوپ و پاشویه

بردم بیمارستان ی سرم هم بگیره الکی بستری کردن کلی چرک خشک کن تزریقی نوشتن خودم با رضایت مرخص شدم،آزمایش‌هاش هم عفونت نشون نداده بود

گفتم بچه یه ساله این چرک خشک کن ها بزنه کلیه اش نابود میشه

اصلا رحم ندارن بچه ام آوردم خونه خودش خوب شدخودش فقط سرم گرفت البته

وایی منم مریض شده بودم یه هفتس خوب شدم منم سرفه داشتم با تب لرز ودوسه تا عوامل دیگه ولی خیلی بده سرف ...

فک کن سزارین باشی و شکمتم پاره با هر سرفه فقط گریه کنی 

خدایا شکرت