2777
2789
عنوان

بچم تب داره😭

110 بازدید | 14 پست

دکتر بهش شربت استامینوفن داد منم از صبحه طبق ساعتی ک گفته دادم ولی تب داره الان میخواستم قطره پاراکید بدم چون اون خوب اثر میکنه ولی هواسم نبود یک سی سی شربت دادم قطره هم بدم الان؟ شربتو گفته ۳ونیم سی سی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

چون کم دادی شربتو اشکال نداره 

پاراکید هم بده 

فقطحواست باشه محاسبه پاراکید فرق داره ها

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کم دادی شربتو اشکال نداره پاراکید هم بده فقطحواست باشه محاسبه پاراکید فرق داره ها

اره دوبرابر وزنشه میشه۲تا قطره چکان

ولی شربت گفت ۳ونیم سیسی ک من یکی دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دوبرابر وزنشه میشه۲تا قطره چکانولی شربت گفت ۳ونیم سیسی ک من یکی دادم

پاراکیدت اگر قطره است 

و وزن بچت ده کیلوعه میشه فقط یه سی سی پاراکید 

بیشتر ندی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

قطره پاراکید همون استامینوفن ..همزمان با شیافت بنظرم کار درستی نیست ...

شیاف نزاشتم

فقط یک سیسی شربت دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعای نور بخون 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کمی حنا با سرکه سیب قاطی کن بزار گودی کف پاش

تا خواب هست

با دستمال خیس مرتب رو پیشونی 

چون تبش ممکنه ویروسی باشه که با استامینوفن خوب نشده

بدنش داره با ویروس مقابله میکنه 

بچه سالم هست نگران نباش،ی پولی بزار زیر بالشش ظهر بنداز صدقه،نمیخواد ببری دکتر اگه شدید نیست