2777
2789
عنوان

دعوای شدید امروزم با شوهر خالم

235 بازدید | 6 پست

دلیل گفتن این ماجرا فقط و فقط اینه من زیادی دلسوزی کردم زیاد کمک کردم زیاد گذشتم ن فقط در حق این فرد   در حق بیشتر کسایی ک میشناسم  غریبه و اشنا  هم خودم هم شوهرم بخصوص شوهرم  ک شور خوبی و دلسوزی رو دراورده

اما  ضربه رو از اشنا خوردیم  همیشه  این دور زمونه خوبی نکن اگه کردی در حق غریبه کن.. 

یک سال پیش با شوهر خالم شراکت کردیم پول از ما و کار از شوهرخالم و سود نصف نصف
تا ۱ ماه پیش بیشتر پول و سودمون رو بردیم و فقط ۱۰ ملیون موند از پولمون وبقیه سود 
امروز رفتیم ک پول و سود رو  مشخص کنیم . خالم و شوهر خالم گفتن ن ما زحمت کشیدیم بهتون نمیدیم
شوهرم متاسفانه یا خوشبختانه زود قانع میشه و بحثو زیاد ادامه نداد گفت سود من برای تو   فقط ۱۰ تمنو بده اونم گفت ندارم تا ۵.۶ ماه دیگه

❤️کاربری دست دو نفره❤️

لایک 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم تو بحث  ببینم مزه دهنشون چیه  من  اول با احتزام  ک زشته و....

دیدم اون احترام حالیش نیست  و میگه نمیدم مال خودمه من زحمت کشیدم این به جای زحمتم  منم هی احترام احترام

اما جواب گو نبود بزرگی و کوچیکی و فامیلی رو گذاشتم کنار  .

❤️کاربری دست دو نفره❤️

.

۱۰ میلیون برام پولی نیست

سود خودمون ک شوهرم بخشیدش اونم میگم صدقه انگار به یه نیازمند کمک کردم

اما ۱۰ تمن رو واقعا تا ۱ سال دیگه هم نده مهم نیست شوهر خالم به هم اخر سر گفت دیتو میدم( متاسفانه مقصر شوهرم بود وقتی اومد وضع مالیشونو دید گفت بزار یه طور کمک کنم چون وضع مالیشون خیلی بده  طوری ک تو یه اتاق ۱۲ متری زندگی میکنن  گفتم نکن به شوهر خالم اعتباری نیست ادم کلک بازیه اما به حرفم گوش نداد و گفت بخاطر خالت و بچه هاش گناه دارن بزار مشغول به کار بشه و شد و سود خیلی خوبی دستش اومد و طوری ک از اون وضع  خراب تقریبا در اومدن  ) اما از سر لج  گفتم ک تا اخر هفته پولمو میدی یا دیمو

❤️کاربری دست دو نفره❤️

اخر سر گفت ای بابا  این جیبم اگر پول توش بود ببر زشته من بزرگم  گفتم بزرگ وقتی بزرگه ک بزرگیشو ثابت کنه  چند باره هی میگم زشته زشته اما خودت شروع کردی منم تا اخرش میرم)

منم تا اخر هفته فرصت دادم یا پولمو میده چون سر لجه نمیزارم هزارتمن از حقمو بخوره یا مولمو میده یا اون رویی ک امروز دید بدترشو میبینه و گفته دیتو میدم یا حقمو بده یا دیمو

❤️کاربری دست دو نفره❤️