2777
2789
عنوان

آیا به نظرتون من باردارم؟

81 بازدید | 9 پست

سلام خانومای گل...

ممنون بابت همه راهنمایی هاتون..راستش من تقریبا یک هفته بعد از پریودم..به شدت حالت تهوع داشتم طوری که فکر کردیم مسموم شدم..اونقدررررر حالم بد بود که ۳ نصفه شب رفتیم درمونگاه..بعد دوباره ۲ روز بعدش هم همینطور شدم..و از اون موقع به شدت استخونام مخصوصا استخون دستم و زانوم درد میکنه و با اینکه دو هفته گذشته هر روز تهوع دارم و به شدت هم دلم هوس خوراکی های مختلف میکنه..یعنی یکدفعه نصفه شب هوس آبمیوه ،کله پاچه،جیگر یا حتی نون تازه میکنم به قدری که لحظه شماری میکنم تا صبح شه..به نظرتون اینا علایم بارداریه؟راستی سرگیجه هم دارم و خیلی هم خسته ام..فقط بیشتر نگران آمپول و دارویی ها هستم که دکتر بهم داد چون فکر میکرد ویروس گرفتم..همشون آنتی بیوتیک های خیلی قوی بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی گلم😁

اگه این علائم رو داری برو بیبی بزن دیگه

اگر منفی شد هم صبر کن تا از موعد پریودت چندروز بگذره بعد دوباره بزن

هرکسی یک دلبرِ جانانه دارد...من تو را❤

علایم بارداری انقد زود خودشو نشون نمیده فوقش یک علایم داسته باشی حالت تهوع هم از علایم اولیه بارداری نیس از هفته ۸به بعده تلقین میکنی حالا انشالله ک بارداری هرچی خدا بخاد

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
علایم بارداری انقد زود خودشو نشون نمیده فوقش یک علایم داسته باشی حالت تهوع هم از علایم اولیه بارداری ...

ا؟جدا؟؟؟؟نمیدونستم..ممنون...خیلی نگران بودم که بدون برنامه باردار شده باشم و با اون قرص ها آسیب زده باشم به نی نی..