2777
2789

خیلی درگیرم خواب وخوراک شب وروزم یکی زندگیم چندماه ازهم پاشیده شده وتوشوکم هنوز نتونستم هصمش کنم اینکه باز ب مشکل خوردم باز دارم جدامیشم خیلیا رودیدم خیانت میکنن ولی شوهراشون براشون ارزش قائلن من هربلایی سرم اومد اخه چرا همه چیزبرعکس تواین دنیا  

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

منم شوهرم اعتیاد داره دوماهه اومدم خونه بابام...دوسشم دارم اما خیلی بی احترامی بی مهری دیدم ازش..کتک میزد سرکار نمیرفت..میخام جداشم بایه بچه۲ساله...از فکر آینده امشب هنوز بیدارم و فکر و فکر فکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم اعتیاد داره دوماهه اومدم خونه بابام...دوسشم دارم اما خیلی بی احترامی بی مهری دیدم ازش..کتک ...

😞🫂ای خدا بچه جوونی شما ارزوهاتون بچه ندارم ولی درکت میکنم جدایی سخته منم دوسش دارم ولی دارم فکرمیکنم چ بلایی سرم اورده حس نفرت وکینه دارم 

نمیدونم چرا ولی از اول ازدواج شوهرم گوشیشو با خودش دستشویی می‌بره دیگه خسته شدم از دستش امشب باهاش ...

مث شوهرمن ک گندکاراش دراومد

چطوراروم باشم ۳ماه ولم کرده رفیق باز توجمع رفیقاش اعتیاد ودختربازی... همهچی هست عرق شد توکثافت گفتم نکن نرو تواون جمع تاا ولم کرد۳ماه دوسال عقدیم خونه نگرفت الانم میگ توافقی چطورتوافق کنم پس زندگیم ابروم احساساتم 

چرا اون چکار کرد گوشیشو قایم میکرد چجوری فهمیدی کارای شک برانگیز میکرد

همینطوری بود اخردیدم چندتا پیج دیگ داره این اواخر نمیزاشت دست ب گوشیش بزنم تاگندش دراومد

خیانت خیلی زیاد شده اسی اگه اعتیاد نداره کار درست حسابی نداره اگه خونه داری مستاجر نیستی یه فرصت دیگه بده بهش بجه دارنشو.‌‌برا جدایی عجله نکن طلاق خیلی سنگینه...یه فرصت بده یه سال دیگه جداشو.‌‌خودش واکنشش چیه؟؟؟