الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ورزش یا یوگا ، مدیتیشن ، ادیت زدن کلیپ ، تولید محتوا ، پادکست گوش دادن ، مرتب کردن اتاقم ، اشپزی و جمع وجارو کردن خونه ، ظرف شستن ، شکرگزاری و ژورنال نویسی ، پیاده روی رفتن ، رقصیدن ، تلویزیون دیدن ، برنامه ریزی مختصر
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
این چنتای اول بضیاش نت میخواد یوگا بلد نیستم باید از یوتیوب ببینم.نزم افزار پادکست دارم بدون نت کار ...
دانلودشون کن تو گالریت باشن عزیزم . چالش 3 روز بدون اینترنت بزار و سعی کن از روزمرگیت کلیپ بگیری و بعد ادیت بزنی قول میدم خوشت بیاد
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…