2777
2789
عنوان

تلافی کردن تو خونه ی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 93 پست
منم به شوهرم گفتم از دیشب یه زنگ نزدن به من تبریک بگن ، تا زنگ هم نزنن دیگه خونشون نمیرم  اونم ...

سیاست ینی گاهی خودتو این مواقع پیش شوهرت لوس کنی و با مضلومیت بگی عزیزم با اینکه دلم شکست زنگ نزدن اما چون تو برام مهمی به خاطر تو ایتکارو میکنم

این حرف و کارت میره تا ته قلبه شوهرت

بعدا هم پیش مادرش ازت حمایت میکنه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دعوا نکرد فقط گف برات متاسفم  کلا شوهرم ارومه اهل دعوا نیس  ولی مادرشوهرم قیافه میگیر ...

خودش بشوره

میگفتی مامان خودته و خودت کمکش کن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مادرشوهر خود من کار دوسته

اون عروسی که بیشتر براش کار کنه رو بیشتر ازش تعریف میکنه و دوس داره

یکی از جاری هام خودشو میکشه انقد میخواد نظر مادرشوهرمو جلب کنه شده وظیفه اش که بده

یکی از جاری هامم کلا دست به هیچی نمیزه که اینم بده چون هم حرف پشت سرشه هم کلا دور از ادبه ادم جایی بره بخوره بخوابه اما جلو بزرگترش بشینه

اما من واقعا متعادلم جوری کار میکنم که نه اونا عادت کردن نه خودم اذیت میشم

اخه این چه حرفیه از این چیزا به شوهراتون نگین دخترا این چیزا خراب میکنه زندگیو

مگه عروس کلفته اخه؟ یک کم ارزش برای خودتون قائل بشید

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یا باید به شوهرت میرفتی میگفتی

من دستام زیر اب سرد خیلیییییی درد میکنه

میشه بیای کمکم ؟ با خنده و صمیمیت

بعد تهشم حتی میگفتی بنده خدا مادرت چه سختی میکشه. من الان خیلی سختمه اینطوری بشورم

ارزش کارتو اینطوری قشنگ میفهمید همسرت

مگه عروس کلفته اخه؟ یک کم ارزش برای خودتون قائل بشید

عزیزم حرفای قبلمو با دقت بخون

همه چی تو زندگی با سیاست باید پیش بره 

اون حرفی که شما گفتی و میشد با یه جمله و لحن دیگه ام گفت

عزیزم حرفای قبلمو با دقت بخون همه چی تو زندگی با سیاست باید پیش بره  اون حرفی که شما گفتی و م ...

حالا با هر لحنی

😊 نه فدات شم با هرلحنی همیشه جواب نمیده سیاست زنانه سلاحه یه زنه

تورو خدا اینقدر نگید سیاست زنانه😷😷😷😷

هر چی با این عبارت مبارزه میکنیم ورنمیفته

تورو خدا اینقدر نگید سیاست زنانه😷😷😷😷

چشششم 😊

اما واقعیته

باید همه مون مهارتشو یاد بگیریم وگرنه نتیجه هایی که تو زندگی میگیریم موقتیه

مثلا اکثرا خانوما میگن همسرم اولا بهتر بودا نمیدونم جدیدا چش شده

چون عمقی تو ریشه های زندگی کار نکردن

چرا میخوای مبارزه کنی با مهارت همسر داری؟

چون مهارت نمبخواد

کافیه همسرت انسان باشه

چون مهارت نمبخواد کافیه همسرت انسان باشه

😐 انسان باشه که حله

گرچه همون همسر انسان و هم با رفتارای اشتباه خیلیا از راه به در میکنن

ولی در کل ربطی نداره مهارت زندگی داری، چه برا همسر انسان چه برا همسری که هنوز پخته نیست لازمه